Wie laat jij lachen op Wereldlachdag?

04 mei 2023

Lachen vermindert stress, depressie, bezorgdheid en slapeloosheid. Wie elke dag kan lachen zorgt er ook voor dat het immuunsysteem gestimuleerd wordt. En lachen zorgt ervoor dat tientallen spieren in je gezicht, buik en middenrif zich aanspannen en andere spieren juist ontspannen. Daardoor bevorder je je bloedsomloop én verlaag je je bloeddruk. Lachen is dus écht gezond! En daarom mag er extra gelachen worden op Wereldlachdag, dit jaar op zondag 7 mei.

Grinniken, schaterlachen, de slappe lach of een glimlach: alle soorten lach zijn in meer of mindere mate goed voor je. En weet je hoe je minimaal een glimlach teweeg kan brengen bij iemand? Door één van onderstaande cadeaukaarten cadeau te geven. Zomaar of juist om de Dag van de Lach te vieren. Maak er een vrolijke dag van!

1. Een vrolijke dag uit?

Iedereen wordt blij van het vooruitzicht op een leuke dag uit. Met de Dagje Uit Cadeaukaart tover je dan ook vast en zeker een big smile op iemands gezicht! De cadeaukaart is te besteden bij maar liefst 40 verschillende uitstapjes, zoals een dagje uit naar Dolfinarium, Plopsaland of Attractiepark Slagharen. Maar hij kan ook besteed worden bij diverse musea als Body Worlds of Aviodrome. Wie bezorg jij een vrolijke dag met deze cadeaukaart?

2. Oh my Good!

Alleen de naam van deze cadeaukaart brengt al een lach op menig gezicht. Daarbij is de Ohmygood Cadeaukaart enorm origineel, veelzijdig en ook nog eens duurzaam. Geef je deze cadeaukaart, dan valt er heel wat te kiezen: van kleding en sieraden tot speelgoed, lekker eten of een dagje weg. En alle verkrijgbare producten zijn ook nog eens duurzaam en eerlijk gefabriceerd. Als dat geen feel good gevoel geeft! Draag bij aan een betere wereld en kies voor deze duurzame cadeaukaart!

3. Special Wines

Ook als je een rotdag hebt, is wijn altijd een goed idee. Van één wijntje ontspan je al en van meer wijntjes ga je vanzelf glimlachen. Drink je een lekker flesje wijn met vrienden, dan zorgt die gezelligheid er vast voor dat je binnen de kortste keren dubbel ligt van het lachen. Kortom: met de cadeaukaart van Special Wines geef je indirect een dikke vette glimlach cadeau! Met deze cadeaukaart is er dus altijd reden voor een feestje. Proost!

4. Tijd voor een ijsje!

Je werd er als kind vast ook al vrolijk van als je van je ouders een ijsje mocht kopen. Nog steeds zorgt ijs voor blijdschap bij mensen van alle leeftijden. Het is een vrolijke traktatie op een warme dag of een heerlijke afsluiter van een gezellig diner. En daarom is de IJssalonbon de ideale cadeaukaart voor Wereldlachdag! Al is deze cadeaukaart ook een vrolijk cadeau voor wie net geslaagd is of voor wie in de zomermaanden jarig is. Wie houdt er nu niet van ijs?

5. Koffie met wat lekkers?

Wereldlachdag is een dag om de blijdschap te vieren. Om vrolijk uit bed te stappen, een zonnige zondag te hebben en `s avonds met plezier weer terug te kijken op de dag. En wie wat te vieren heeft, doet dat natuurlijk met wat lekkers bij de koffie. Dat is dan ook de reden dat de Koffie & Gebak Cadeaukaart het perfecte geschenk is op de Dag van de Lach. Geef `m cadeau om iemand lekker te laten genieten van een donut, taartje, muffin of brownie bij een koffietje buiten de deur!

Benieuwd naar andere cadeaukaarten?

Heb je zin gekregen om iemand eens lekker te laten lachen? Doe ons dan een plezier en kies voor één van onze vrolijke cadeaukaarten. Op cadeaukaart.nl vind je een uitgebreid assortiment!