Lees! Cadeaukaart
Lees! Cadeaukaart
Verpakking Gratis
Merken
Cadeaupakketten

Lees! Cadeaukaart

  • Cadeaukaart voor boeken, e-books en tijdschriften

  • Shop online of in de winkel

  • Met gratis bijpassende envelop!

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

  • Logo - Boeken.nl
  • Logo - Bruna
  • Logo - Primera
  • Logo - Readshop

Lees! Cadeaukaart is dé cadeaukaart op het gebied van boeken, ebooks en tijdschrijften! Besteedbaar bij Primera, Bruna en The Readshop, maar ook online op bruna.nl en boeken.nl. Zo wordt het heel makkelijk slagen voor die nieuwe aanwinst voor de boekenkast of e-reader. Het bestellen van een Lees! Cadeaukaart gaat ook heel gemakkelijk en snel in onze webshop. Lees! Cadeaukaart is verkrijgbaar als fysieke cadeaukaart en als digitale cadeaukaart. Een fysieke cadeaukaart maak je extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. En wil je het cadeau nog iets specialer maken? Voeg dan ook een leuke, persoonlijke boodschap toe.

Lees! Cadeau is geldig tot 2 jaar na uitgifte. En is zowel online als in de fysieke aangesloten winkels te besteden.

Veelgestelde vragen

Lees! Cadeaukaart, waar te koop?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig een Lees! Cadeaukaart cadeaukaart kopen. Je bepaalt via onze webshop een bedrag tussen €10 en €150 en maakt een keuze tussen een digitale voucher of een cadeaukaart per post. Fysieke cadeaukaart? Maak het cadeau dan optioneel compleet met een mooie cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap. Besteld voor 17.00 uur? Jouw Lees! Cadeaukaart gaat dan dezelfde dag nog de deur uit! 

Waar kan de ontvanger Lees! Cadeaukaart besteden?

De ontvanger kan Lees! Cadeaukaart besteden bij diverse fysieke boekwinkels, namelijk: Prima, Bruna en Readshop. Daarnaast is Lees! Cadeaukaart online te besteden bij bruna.nl of boeken.nl. Twee van grootste online boekhandelaren. 

Aan wat is Lees! Cadeaukaart te besteden?

Lees! Cadeaukaart is een boekenbon en tijdschriftenbon in één. Deze cadeaukaart is dus zowel te besteden aan boeken, e-books en tijdschriften.

Hoe werkt Lees! Cadeaukaart?

De ontvanger van het Lees! Cadeaukaart kan zijn of haar giftcard overhandigen aan de kassière tijdens het afrekenen in één van de aangesloten winkels. Bij online bestellingen op boeken.nl of bruna.nl kan worden betaald met de code achterop de cadeaukaart. Vervolgens wordt het saldo direct in mindering gebracht op het totaalbedrag. 

Hoe lang is het Lees! Cadeaukaart geldig?

Lees! Cadeaukaart is tot 2 jaar geldig na aankoop. Bovendien is het saldo op de cadeaukaart in delen te besteden. 

Waar is het saldo van de Lees! Cadeaukaart cadeaukaart te zien?

Om het saldo van de Lees! Cadeaukaart cadeaukaart te zien, kan de ontvanger gemakkelijk de saldo check op de website van Lees! Cadeaukaart gebruiken.

Moet je Lees! Cadeaukaart activeren?

Alle cadeaukaarten van Cadeaukaart.nl zijn al geactiveerd bij levering. Dat geldt dus ook voor Lees! Cadeaukaart. De ontvanger kan Lees! Cadeaukaart dus direct gebruiken bij één van de aangesloten boekwinkels.

Lees! Cadeaukaart: hét cadeau voor de lezer

Ben je op zoek naar het ideale cadeau voor die vriend of dat familielid die altijd met zijn of haar neus in de boeken zit? Dan kan je stoppen met zoeken. Met Lees! Cadeaukaart hoef jij niet langer de boekwinkel af te struinen in de zoektocht naar het perfecte boek of magazine. Dat laat je namelijk aan de ontvanger van Lees! Cadeaukaart over. Met deze boekenbon én tijdschriftenbon in één heeft de ontvanger zelf de keuze uit het volledige aanbod van diverse, aangesloten boekwinkels. Van literaire thrillers, autobiografieën tot historische romans. En van sportmagazines tot de LINDA!. Met Lees! Cadeaukaart voorkom je niet alleen dat je per ongeluk een boek cadeau geeft dat de ontvanger al heeft gelezen, ook weet je zeker dat jouw cadeau met een glimlach wordt ontvangen. Lees! Cadeaukaart is namelijk hét ideale cadeau voor de lezer. 

Lees! Cadeaukaart kopen bij Cadeaukaart.nl

Lees! Cadeaukaart kopen doe je bij Cadeaukaart.nl. In onze webshop bepaal je zelf de waarde van het Lees! Cadeaukaart tussen €10 en €150. Daarnaast kies je in onze shop voor een digitale voucher of een cadeaukaart per post. De e-voucher heb je direct binnen in jouw e-mail. Bij een fysieke cadeaukaart heb je de optie om een leuke verpakking en een persoonlijke boodschap toe te voegen. Als je voor 17.00 uur bestelt, verzenden wij de cadeaukaart dezelfde dag nog. Waar wacht je nog op? Bestellen maar!

Waarom Cadeaukaart.nl?

✔️ Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
✔️ Kies een mooie cadeauverpakking uit
✔️ Voeg een persoonlijke boodschap toe 
✔️ Ook als e-voucher verkrijgbaar
✔️ Bedrijven bestellen Lees!Cadeau op factuur

Lees! Cadeaukaart zakelijk bestellen?

Wil je jouw werknemers of zakenrelaties misschien wat extra kennis of ontspanning cadeau doen? Ook dan komt Lees! Cadeaukaart natuurlijk wel héél goed van pas. Verras collega’s, werknemers en zakenrelaties met deze literaire cadeaukaart en wij garanderen dat de glimlach op hun gezicht boekdelen zal spreken! Zakelijk een Lees! Cadeaukaart bestellen? Dat kan bij ons gemakkelijk op factuur.