5 tips voor geslaagde eindexamencadeaus

07 juni 2023

Na jarenlang studeren, blokken en ploeteren was het in mei weer zover: scholieren moesten eindexamen doen. Op 14 juni komt dan eindelijk het langverwachte telefoontje: geslaagd of niet? Het is zonder twijfel het meest spannende moment uit middelbare schoolcarrières.

Geslaagd! Een fantastische mijlpaal en een prestatie van formaat. Natuurlijk wil jij ook laten blijken dat je trots bent op de geslaagde met het behalen van het diploma. Feliciteer hem of haar met een giftcard uit het ruime assortiment van cadeaukaart.nl. We hebben alvast een aantal passende cadeaukaarten voor je op een rijtje gezet. Je vindt bij ons altijd een geslaagd examencadeau!

1. Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart

Het diploma is op zak en dat is zeker een felicitatie en schouderklopje waard. Geef daarom de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart! Dit cadeau komt gegarandeerd goed van pas. De giftcard is te besteden aan meer dan 200 cadeaukaarten binnen ons assortiment. Onder andere de Coolblue Cadeaukaart, My Jewellery Giftcard, H&M Giftcard, de Douglas Cadeaukaart en de Zalando Cadeaubon, behoren tot de vele mogelijkheden. Met dit cadeau scoor je zeker een 10 bij de geslaagde.

2. Nationale Bioscoopbon

De beste manier om even te ontstressen na de enerverende eindexamenperiode, is door lekker weg te dromen bij een goede film. Met de Nationale Bioscoopbon kan de ontvanger genieten van de nieuwste films die op het witte doek te zien zijn. En dat in alle bioscopen en filmtheaters die je vindt door heel Nederland. Je kunt er ook nog eens voor kiezen om een feestelijke cadeauverpakking en persoonlijke boodschap aan de cadeaukaart toe te voegen. 

3. Festival Cadeaukaart

Is de geslaagde wel in voor een festivalletje? Zoek dan niet verder en ga voor de Festival Cadeaukaart! Zo’n feestje is welverdiend na jarenlang in de schoolbanken te hebben gezeten. Via de uitgebreide festivalagenda kan de ontvanger kiezen uit de beste festivals in Nederland. Een geslaagd feest van gemak!

4. Efteling Giftcard

Wil je een bijzonder avontuur in een sprookjeswereld cadeau geven? Ga dan voor de Efteling Giftcard. Dit is het perfecte cadeau voor liefhebbers van attractieparken. Hiermee krijgt de ontvanger namelijk (gedeeltelijk) toegang tot een van de leukste attractieparken van Nederland. Van Droomvlucht en spannende achtbanen tot aan spetterende waterattracties en speelparadijzen.

5. Diner Cadeau

Door de spanning is voldoende eten er in de examentijd misschien een beetje bij ingeschoten, dus reden genoeg om nu lekker uit eten te gaan en een inhaalslag te maken! Diner Cadeau is dé cadeaukaart om buiten de deur te genieten in één van de vele aangesloten restaurants. Hiermee trakteer je de geslaagde op een heerlijke lunch, high tea of diner. Kortom: een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.

Benieuwd naar andere geslaagde cadeaukaarten?

Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!