Verras je Valentijn!

05 februari 2024

Op woensdag 14 februari is het weer zover: Valentijnsdag. Wist je dat deze feestdag eigenlijk pas sinds de tweede helft van de jaren ‘90 is overgewaaid uit de Verenigde Staten? Op de Dag van de Liefde verwennen tortelduifjes elkaar met cadeautjes, bloemen en kaarten.

Wie ga jij op Valentijnsdag vertroetelen? Je partner, een familielid of juist je BFF? En met chocolade of bloemen? Dat kan beter! Wat dacht je van een cadeaukaart waarmee de geliefde ontvanger zelf iets kan uitzoeken dat helemaal naar wens is? Kies bijvoorbeeld voor een van de onderstaande vijf cadeaukaarten.

1. Liefde Keuze Cadeaukaart

Misschien is dit wel de meest toepasselijke optie uit ons assortiment voor Valentijnsdag: de Liefde Keuze Cadeaukaart! Dit is hét geschenk om te laten blijken hoeveel je van hem of haar houdt. Hiermee geef je eigenlijk meer dan 200 cadeaukaarten in één en daardoor zit er altijd een keuze tussen waarvan iemand een gat in de lucht springt. Een klusser, mommy to be, bourgondiër, fashionista of gadgetfreak? Wij hebben echt voor iedereen de ideale cadeaukaart.

2. Diner Cadeau

Een romantisch etentje is onlosmakelijk verbonden met Valentijnsdag. Geef daarom Diner Cadeau! Met deze cadeaukaart kan de ontvanger zelf uit meer dan 3250 restaurants kiezen, verspreid door heel Nederland. Keukens vanuit alle windstreken zijn vertegenwoordigd dus er is altijd eentje naar smaak. Van een lekkere Argentijnse steak of Japanse sushi tot Nederlandse pannenkoeken of Turkse pizza: alles is mogelijk! 

3. Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Is jouw Valentijn een cultuurliefhebber? Kies dan zonder twijfel voor de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger genieten van een heerlijke tijd in musea, theaters of monumenten. Allerlei soorten voorstellingen en culturele gelegenheden door heel Nederland doen mee. Online kun je precies vinden welke fysieke locaties zijn aangesloten. 

4. Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

Wij kennen niemand die niet gelukkig wordt van een romantisch dagje wellness. Met de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart scoor je dus extra punten bij jouw grote liefde. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger kiezen uit ruim 210 aangesloten sauna’s door heel Nederland. Het tegoed op de kaart kan ook worden besteed aan behandelingen, massages en consumpties in het restaurant. Een aangename belevenis die goed is voor lichaam en geest!

5. Jewelcard

Mooie sieraden passen natuurlijk perfect bij de Dag van de Liefde. Twijfel je welk item je moet nemen of vind je het leuker als je vlam zelf iets kan uitzoeken? Verras hem of haar dan met de Jewelcard. Hiermee kun je terecht bij maar liefst 300 juweliers door heel Nederland. Daar moet zeker iets te vinden zijn wat jouw Valentijn graag draagt!

Cadeaukaarten voor Valentijnsdag

Op zoek naar een cadeau voor jouw grote liefde? Geef op Valentijnsdag een cadeaukaart waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Klik hier om te bekijken welke keuze we allemaal hebben.