Home

Zakelijke cadeaus voor de feestdagen

De feestdagen bieden een perfecte gelegenheid om medewerkers, relaties, klanten of leveranciers te waarderen voor hun harde werk en samenwerking. Vaak worden werknemers rond Kerst of aan het einde van het jaar extra in het zonnetje gezet, maar ook Sinterklaas is een uitstekend moment voor een attent gebaar!
Zakelijke cadeaus voor de feestdagen
Zakelijke kerstgeschenken

Zakelijke kerstgeschenken

Met Kerst in zicht is het tijd om je personeel, zakenrelaties, klanten en leveranciers te verrassen met een speciaal zakelijk geschenk. De Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart is geschikt voor al je klanten, medewerkers en relaties. Deze veelzijdige cadeaubon wordt standaard geleverd in een feestelijke envelop met een kerstthema, maar kan ook worden verpakt in een luxe giftbox of extra feestelijk worden ingepakt in een geschenkzakje naar keuze.

Tip van de kerstman: combineer de Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart met een luxe kerstcadeaupakket voor een extra bijzonder gebaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over onze kerstgeschenken voor personeel, klanten, leveranciers en zakenrelaties, of bestel direct.

Zakelijke eindejaarsgeschenken

Zakelijke eindejaarsgeschenken

Wil je het oude jaar stijlvol afsluiten en een vrolijk nieuwjaar inluiden voor je medewerkers, klanten, relaties en leveranciers? Onze zakelijke eindejaarsgeschenken zijn de perfecte oplossing. Met de Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart geef je iedereen een geweldige start van het nieuwe jaar. Dit geschenk wordt geleverd in een elegante fliptop-envelop, maar kan ook feestelijk worden verpakt in een geschenkzakje naar keuze.

Nieuwjaarstip: maak het begin van het nieuwe jaar extra speciaal door de Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart toe te voegen aan een van onze feestelijke cadeaupakketten. Zo zorgt jouw bedrijf voor een knallende start van het nieuwe jaar! 
Voor meer informatie of om direct te bestellen, neem contact met ons op.

Zakelijke Sinterklaasgeschenken

Zakelijke Sinterklaasgeschenken

Zoek je een Sinterklaascadeau voor het personeel, maar vind je het moeilijk om iets te kiezen waar iedereen blij mee is? De Sinterklaas Keuze Cadeaukaart is de oplossing! Net zo’n allemansvriend als de Goedheiligman zelf, en in 2022 was het zelfs het populairste Sinterklaascadeau. Deze cadeaubon komt in een vrolijke Sinterklaas cadeau-envelop, wat het geven extra leuk maakt voor al je medewerkers.

Tip van de Sint: de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart kan ook geleverd worden in een luxe cadeaupakket. Bekijk hier alle Sinterklaaspakketten voor personeel, klanten en relaties, of neem contact met ons op om de mogelijkheden voor Sinterklaasgeschenken te bespreken en direct te bestellen.