Apple Gift Card

Apple Gift Card - Levering per e-mail

 • Te besteden in elke Apple Store, op Apple.com, de App Store, Apple Music en iTunes in Nederland

 • Alleen digitaal beschikbaar

 • Te besteden aan alle producten en diensten van Apple!

 • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

 • Te bestellen in waarden van €10,- tot €250,-

 • Onbeperkt geldig

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 25,00

Apple Gift Card - App Store, iPhone, accessoires, muziek, games, iCloud+ en meer (levering per e-mail).

Gebruik de Apple Gift Card voor de aanschaf van producten, accessoires, apps, games, muziek, films, tv-series en meer. Besteed de kaart in elke Apple Store, in de App Store of aan abonnementen op muziek, iCloud+ en meer.

Deze cadeaukaart is onbeperkt geldig.

Veelgestelde vragen

Waarom een Apple cadeaubon?

Met een Apple cadeaubon kun je allerlei leuke producten en diensten van Apple kopen, waardoor een geweldige cadeaukaart is. Denk aan tegoed voor nieuwe apps, de nieuwste Apple producten of abonnementen, zoals Apple TV+. Ontdek snel wat Apple TV+ inhoudt en verras iemand met dit geweldige cadeau, of kies uit de vele andere mogelijkheden die de Apple cadeaubon biedt.

Waar kan ik een Apple cadeaubon kopen?

Bij cadeaukaart.nl is het eenvoudig om jouw Apple cadeaubon aan te schaffen! Je hebt de vrijheid om het gewenste bedrag zelf te bepalen. Zodra je je bestelling plaatst, ontvang je de digitale Apple cadeaucode direct via e-mail. Het kan niet makkelijker!

Hoe werkt een Apple cadeaukaart?

Het is heel simpel om een Apple cadeaukaart in te wisselen; je hebt de vrijheid om op je gemak iets moois uit te zoeken bij een Apple Store in Nederland, op apple.com of in de App Store. Neem de ontvangen e-mail mee naar een Apple Store om producten aan te schaffen. Voor online aankopen ga je naar apple.com/redeem om je Apple-saldo aan te vullen. 

Let op: de cadeaukaart kan niet ingewisseld worden bij Apple resellers of voor contant geld.

Waar kan ik een Apple cadeaubon besteden?

Met de Apple cadeaukaart heb je een overvloed aan bestedingsmogelijkheden. Deze giftcard kan namelijk gebruikt worden voor alle producten en diensten van Apple. Of het nu gaat om aankopen in elke Apple Store in Nederland, in de Apple Store app, op apple.com, de App Store, iTunes, Apple Music, Apple TV+, Apple Books, Apple Arcade, iCloud+, Apple One, of andere Apple-diensten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe zit het met de Itunes giftcard?

De iTunes giftcard is nu omgedoopt tot de Apple cadeaubon. Hiermee kun je niet alleen iTunes-tegoed gebruiken, maar ook alle andere producten en diensten van Apple aanschaffen.

Is de Apple cadeaubon hetzelfde als een Apple Store cadeaubon?

Zeker, je kunt de Apple cadeaubon gebruiken voor alle producten en diensten van Apple. Dit betekent dat een Apple Store cadeaubon en een Apple cadeaubon hetzelfde zijn.

Is de Apple cadeaubon ook een Apple Pay giftcard?

Absoluut, de Apple cadeaubon is ook geldig voor gebruik met Apple Pay. Dus als je op zoek bent naar een Apple Pay giftcard, dan heb je een Apple cadeaubon nodig! Je kunt hem eenvoudig bestellen hier bij cadeaukaart.nl.

Waar kan ik het saldo van mijn Apple cadeaubon checken?

Benieuwd naar het saldo op je Apple cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de website van Apple. Ontdek je saldo en weet precies hoeveel je nog kunt besteden!

Hoe lang is een Apple cadeaubon geldig?

De Apple cadeaubon heeft een onbeperkte geldigheid en het saldo op de Apple giftcard kan bovendien in delen worden gebruikt.

Hoogtepunten

 • Voor alles van Apple - producten, accessoires, apps, games, muziek, films, tv-series, iCloud+ en meer.
 • Perfect voor App Store-aankopen en abonnementen - Koop apps, games, muziek, films, tv-series en meer. 
 • Het perfecte cadeau om iemand een fijne verjaardag te wensen, te bedanken te feliciteren en meer.
 • Beschikbare bedragen tussen €10 - €250,- 
 • De kaart wordt geleverd per e-mail.
 • Gebruik de kaart voor aankopen in elke Apple Store, in de Apple Store app, apple.com, de App Store, iTunes, Apple Music, Apple TV+, Apple Books, Apple Arcade, iCloud+, Apple One en bij andere services en winkel van Apple, alleen in Nederland.
 • Neem de e-mail mee naar een Apple Store om daar producten aan te schaffen. Ga voor online aankopen naar apple.com/redeem om je Apple-saldo aan te vullen. 
 • Niet geldig voor andere betalingen
 • Retourneren of restitutie is niet mogelijk voor de Apple Gift Cards. Voorwaarden zijn van toepassing.

Algemene Voorwaarden

Pas op voor fraude met cadeaukaarten. Deel je code nooit met anderen. Alleen geldig voor aankopen in Nederlandse Apple Stores (winkels, online en in Apple apps). Ga voor ondersteuning naar support.apple.com/giftcard. Niet inwisselbaar bij Apple resellers of tegen contant geld, wederverkoop niet toegestaan, en restitutie of retourneren is niet mogelijk, tenzij wettelijk verplicht. Apple is niet verantwoordelijk voor onrechtmatig gebruik. Er zijn voorwaarden van toepassing: kijk op apple.com/nl/go/legal/gc voor meer informatie. Uitgegeven door Apple Distribution International Ltd. (ADIL). Onbeperkt geldig. © 2024 Apple Distribution International Ltd. Alle rechten voorbehouden.