Black Friday: meer waar voor je cadeaukaart!

20 november 2023

Heb je al in je agenda genoteerd dat het vrijdag 24 november Black Friday is? Zo niet, doe dat dan snel, want anders loop je misschien mooie koopjes mis. Black Friday is een Amerikaans fenomeen en wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. En dat gaat samen met hoge kortingen!

Op Black Friday heb je dus meer waar voor je cadeaukaart, want door de vele aanbiedingen kun je meer kopen voor hetzelfde bedrag. Welke ontvanger ga jij blij maken met een giftcard waarmee hij of zij nog meer scoort op 24 november?

1. Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart

Een giftcard met zeer ruime keuze cadeau geven? Dan adviseren wij je de Keuze Cadeaukaart! De ontvanger kan deze giftcard inwisselen voor vele cadeaukaarten van diverse (digitale) winkels. Anno 2023 doen zij eigenlijk allemaal mee aan Black Friday. Binnenkort worden de deals bekendgemaakt en dan kan hij of zij zelf beslissen voor welke van de 200+ cadeaukaarten deze Keuze Cadeaukaart wordt omgewisseld.

2. H&M Giftcard

Modewalhalla H&M doet ook mee met mooie stuntprijzen. Vorig jaar hadden zij zelfs een hele Black Friday-week. Tijdens die dagen kon je genieten van tal van aanbiedingen, zoals geweldige deals op je favoriete stijlen, garderobe-iconen, must-have items voor het seizoen en nog veel meer. Je kunt van het tegoed op de H&M Giftcard dus nog meer aanschaffen dan anders!

3. Coolblue Cadeaukaart

Op ‘de bewuste vrijdag’ ontvang je bij Coolblue ook hoge kortingen op topmerken. Blue Friday, zoals het kortingsevenement ook weleens is genoemd in de Coolblue-wereld, prijst de producten dan extra scherp. Dus is de ontvanger nog op zoek naar een nieuwe laptop, wasmachine, smartwatch, koelkast of televisie? Trakteer dan op de Coolblue Cadeaukaart die hij of zij pas rond ‘Blue Friday’ moet gaan spenderen voor optimale korting!

4. Douglas Cadeaukaart

Bij Douglas kun je op Black Friday ook rekenen op de beste beautydeals. Op hun website hebben ze alvast de tip gegeven om al je favoriete producten op je wishlist te zetten en ze vervolgens te shoppen op vrijdag 24 november. Maak de ontvanger voor die tijd blij met de Douglas Cadeaukaart, zodat hij of zij daarmee eind november (een deel) van het wensenlijstje kan afrekenen. Deze cadeaukaart is als fysieke kaart en als digitale voucher beschikbaar. Bestel je hem op werkdagen voor 17.00 uur? Dan sturen wij hem dezelfde dag nog jouw kant op!

5. Hunkemöller Cadeaubon

Jaarlijks shop je bij Hunkemöller op Black Friday ook je favoriete producten met extra korting! Ook dit jaar zullen zij vast weer met deals komen die te mooi zijn om voorbij te laten gaan. Geef daarom de Hunkemöller Cadeaubon en de ontvanger kan naar hartenlust winkelen. Zo kan ze zelf iets uitzoeken dat precies naar wens is en wat de juiste maat is. En ze heeft meer waar voor de giftcard!

Giftcards voor koopjesjagers

Vandaag de dag doen eigenlijk alle webshops en fysieke winkels mee aan Black Friday. We hebben talloze cadeaukaarten in ons assortiment waarmee je juist dan lekker kunt shoppen. Welke dat zijn, vind je hier.