Home

Gepersonaliseerde cadeaus

Het vinden van een passend cadeau voor zakenrelaties, klanten, leveranciers en zelfs werknemers kan lastig zijn als je hen niet goed genoeg kent. Wat zijn hun interesses en wat maakt hen blij? Zelfs bij het geven van hetzelfde cadeau aan al het personeel is de keuze niet eenvoudig. Hoe kun je ervoor zorgen dat iedereen blij is?Met onze gepersonaisleerde cadeaukaarten vind je altijd het perfecte geschenk. Lees hieronder de diverse personalisatieopties.
Gepersonaliseerde cadeaus
Bedrijfslogo drukken op cadeaukaart

Bedrijfslogo drukken op cadeaukaart

Bij cadeaukaart.nl is het creëren van zakelijke cadeaukaarten eenvoudig en snel.
Je kunt jouw bedrijfslogo of een andere afbeelding op de cadeaukaarten laten afdrukken, waardoor je unieke, gepersonaliseerde cadeaukaarten hebt. Zo ziet de ontvanger direct van wie deze originele cadeaubon afkomstig is. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie!

Persoonlijke boodschap

Persoonlijke boodschap

Bedank al je klanten voor de samenwerking van het afgelopen jaar of laat je werknemers weten hoe blij je bent dat ze deel uitmaken van je team met een cadeaubon van cadeaukaart.nl! Voeg een persoonlijke boodschap toe door ons de gewenste tekst door te geven, en wij zorgen ervoor dat deze op het bijgeleverde kaartje of de cadeau-envelop wordt gedrukt.

Verpakkingen en wijnen

Verpakkingen en wijnen

Wil je je zakelijke cadeaubonnen voorzien van een luxe cadeaubox of cadeau-envelop? Kies bijvoorbeeld voor een luxe cadeaubox met de tekst 'bedankt' als bedankje, of ga voor de chique goud-deluxe-box voor al je werknemers tijdens de feestdagen. Bovendien kun je een goede fles wijn toevoegen aan je bestelling, zodat je er een echt feestelijk cadeau van maakt. Bekijk alle verpakkingen en wijnen tijdens het bestelproces!

Personaliseer ook je zakelijke feestdagen geschenken via cadeaukaart.nl

Personaliseer ook je zakelijke feestdagen geschenken via cadeaukaart.nl

Cadeaukaart.nl is dé specialist in het personaliseren van zakelijke geschenken. Voor de feestdagen bieden wij tal van mogelijkheden! Van luxe cadeaukaartpakketten met dranken of chocolade tot kerstpakketten met kaas. Kies ook voor thematische keuze cadeaukaarten in Sinterklaas-, Kerst-, of Nieuwjaarsstijl. Onze Keuze Cadeaukaarten kunnen volledig naar wens worden gepersonaliseerd. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze cadeau-experts helpen je graag!