Entertainment met digitale cadeaukaarten

11 maart 2024

We moeten nog even op onze tanden bijten en dan worden we beloond met het voorjaar. Binnenkort komt de bloesem weer tevoorschijn, mogen we genieten van de aanblik van schattige lammetjes en kuikentjes en kunnen we de eerste zonnestralen weer meepikken. De lente is in aantocht, echt waar!

Tot die tijd zijn we verstandig en sluiten we ons nog even op in huis. Gelukkig zijn er genoeg manieren om je ook dan goed te vermaken. Met deze vijf digitale cadeaukaarten kun je lekker een avondje bankhangen en is het seizoen voor je het weet gewisseld.

1. Nationale Entertainment Card

Op zoek naar een cadeau voor een game-, film- of muziekliefhebber? Stop dan met zoeken en kies voor de Nationale Entertainment Card! Hiermee kan de ontvanger de mooiste entertainment gerelateerde artikelen aanschaffen bij onder andere Bol.com en Luisterboeken.nl. Deze cadeaukaart is een goed voorbeeld van een persoonlijk cadeau waarmee je toch alle kanten op kunt. Bovendien heb je de digitale cadeaukaart lekker snel in de mailbox. Handig als lastminute cadeau!

2. League of Legends Cadeaukaart

Heeft iemand de wereld vol gameplezier al ontdekt? Of wil hij of zij die leren kennen? Help hem of haar op weg met de League of Legends Giftcard! Het tegoed op deze e-voucher kun je inwisselen voor Riot Points (in-game valuta) die te besteden zijn in verschillende Riot games. Denk aan League of Legends, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra en Valorant. Met Riot Points koop je onder andere champions, character skins en andere premium items. Met al die upgrades wordt het toch onmogelijk om game over te raken?

3. Lees! Cadeaukaart

De tijd vliegt voorbij als je jezelf opkrult in een hoekje van de bank en wegduikt in een goed boek, ebook of tijdschrift. Welke boekenwurm ga jij verrassen met de Lees! Cadeaukaart? Deze kun je inwisselen bij Primera, AKO, Bruna en The Readshop, maar ook online op Bruna.nl en Boeken.nl. Een thriller, roman of woonmagazine: het is helemaal aan de gelukkige ontvanger. Wat jij bepaalt is de waarde van de cadeaukaart, die in een keer of meerdere keren verzilverd kan worden. 

4. Spotify Cadeaukaart

Muziek voegt voor veel mensen echt iets toe aan het leven. Ken jij ook iemand die helemaal opgaat in de mooiste nummers? Ga dan voor de Spotify Giftcard, het cadeau dat garant staat voor eindeloos luisterplezier. Een premium abonnement op de populaire streamingdienst zal je in dank worden afgenomen. Met meer dan miljoenen liedjes, podcasts en luisterboeken is iemand niet snel uitgeluisterd op Spotify. Een cadeau waar iemand dus heel lang luisterplezier van kan hebben!

5. Crunchyroll Cadeaukaart

Ooit gehoord van Crunchyroll? Dit staat bekend als 's werelds grootste platform voor het streamen van anime. Met een aanbod van meer dan 10.000 afleveringen, voorzien van Engelse ondertiteling, bieden ze een uitgebreide bibliotheek voor anime-liefhebbers. De Crunchyroll Cadeaukaart is bij uitstek het geschenk voor mensen die gek zijn op Japanse teken- en animatiefilms. Daarnaast is er ook ander Aziatisch top-entertainment en zijn er spannende games. Ga lekker kijken en voor je het weet staan de bomen weer volop in bloei!

Vermakelijke cadeaukaarten

Op zoek naar cadeaukaarten die zorgen voor entertainment vanaf de bank? Neem dan hier een kijkje in ons assortiment, want we hebben er nog veel meer!