Zet je moeder in het zonnetje

29 april 2024

Jaarlijks brengen we op de tweede zondag in mei een ode aan onze moeders. Dit jaar valt Moederdag op 12 mei. Heb jij al een goed idee over hoe je haar je waardering gaat laten zien? Natuurlijk kun je op Moederdag ook je schoonmoeder of die lieve wens-, bonus- of bijna-mama in het zonnetje zetten!

Wij hebben talloze cadeaukaarten in ons assortiment waarvan alle moeders gelukkig worden. Om het iets makkelijker te maken, hebben we er alvast vijf op een rijtje gezet. Je maakt je cadeautje extra speciaal door er een persoonlijke boodschap en feestelijke verpakking aan toe te voegen. Geef je cadeaukaart samen met een welverdiende knuffel en haar Moederdag kan zeker niet meer stuk.

1. Bedankt Keuze Cadeaukaart

De ultieme manier om je moeder te bedanken voor alles wat ze voor je doet, is met de Bedankt Keuze Cadeaukaart. Hiermee kan ze zelf uit 200+ cadeaukaarten kiezen, dus er zit altijd iets tussen waarvan haar hart een sprongetje maakt. Houdt ze van mode, make-up, parfum, home accessoires of een goed flesje wijn? Of leest ze liever een goed boek, gaat ze graag naar de sauna of lekker uit eten? Door de vele inwisselopties is eigenlijk alles mogelijk met deze cadeaukaart.

2. Lees! Cadeaukaart

Is je moeder een echte boekenwurm? Stop dan met zoeken en ga voor de Lees! Cadeaukaart. Dit is dé cadeaukaart op het gebied van boeken, e-books en tijdschriften en kan worden besteed bij Primera, Bruna en The Readshop, maar ook online op bruna.nl en boeken.nl. Zit je moeder dan weer eens om leesvoer verlegen, dan kan ze met deze cadeaukaart de nieuwste titels en tijdschriften inslaan!

3. Diner Cadeau

Wil je je moeder trakteren op een gezellige high tea? Dat is ook een van de mogelijkheden met Diner Cadeau! Weet je dat deze cadeaukaart al zes jaar op rij wordt uitgeroepen tot de Giftcard van het Jaar? Succes gegarandeerd dus, want dit cadeau valt bij iedereen in de smaak. Natuurlijk hoeft je moeder niet voor een high tea te gaan, want een lekkere lunch of diner bij één van de 3250 aangesloten restaurants in heel Nederland behoort ook tot de opties.

4. Bloemen Cadeaukaart

Misschien wel het meest gegeven cadeau op Moederdag: een prachtig boeket! Bloemen maken gelukkig, dus met de Bloemen Cadeaukaart fleur je haar ongetwijfeld op. Ze kan bij meer dan 1500 bloemisten door heel Nederland terecht en daar een mooi boeket of plant uitzoeken. Zo kan ze ook ver na Moederdag nog eens bloemen van jou op tafel hebben staan!

5. Douglas Cadeaukaart

Veel vrouwen vinden cosmetica, goede huid- en haarverzorging en parfum belangrijk. Is jouw moeder er daar eentje van? Geef dan de Douglas Cadeaukaart! Beautylovers kunnen heerlijk shoppen bij de fysieke winkels en in de webshop. Douglas is al meer dan 200 jaar een begrip en online zijn er meer dan 100.000 producten te vinden. Het moet haar dus lukken om hier een beautyitem te vinden dat nog mist in haar badkamer. 

Cadeaukaarten voor moeders

Zit jouw ideale cadeaukaart voor Moederdag er niet tussen? We hebben nog veel meer cadeaukaarten voor de allerliefste moeders in ons assortiment. Je vindt ze hier.