Geniet op een terras met deze giftcards!

06 juli 2023

Zodra de temperatuur stijgt, willen we nog maar één ding: hollend richting het terras. Niks is fijner dan met leuke mensen borrelen, lunchen of tafelen. Genieten van elkaar, het zomerse weer en van de zwoele avonden!

Vooral op een zonovergoten dag lonken de terrassen. Met familie of vrienden, voor werk, om een krant te lezen of om gewoon te zitten met een borrelhap. Wie moet volgens jou binnenkort op een terrasje neerstrijken voor een drankje en/of een hapje? Wij hebben een aantal giftcards op een rijtje gezet waarmee jij iemand een gezellig moment op een terras cadeau kan doen.

1. Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart

Weet je niet precies welke cadeaukaart het meeste in de smaak zal vallen? Ga dan voor de zekerheid van Keuze Cadeaukaart! Hiermee kan de ontvanger kiezen uit meer dan 200 cadeaukaarten. Kijk maar in het uitgebreide assortiment en ontdek zelf dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Met deze giftcard kun je eigenlijk niet de fout ingaan.

2. Diner Cadeau

Wil je de ontvanger verrassen en trakteren op een heerlijke lunch of diner? Kies dan voor Diner Cadeau. Deze giftcard is te besteden bij meer dan 3250 restaurants door heel Nederland, dus er zit altijd een locatie in de buurt. Kies bijvoorbeeld voor het terras van een prachtig kasteel of trendy strandtent. Je bestelt deze cadeaukaart gemakkelijk en snel in onze webshop. Maak je cadeau extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke verpakking. En maak het geheel nog specialer door een persoonlijke boodschap toe te voegen.

3. IJskadokaart

Klein maar fijn geldt zeker voor dit originele cadeau. Met de IJskadokaart geef je iemand een kleinigheidje, maar wel eentje waar hij of zij de lippen bij af likt! Want zeg nou eerlijk, wie houdt er nou niet van een verfrissend ijsje? De IJskadokaart is te besteden bij alle aangesloten locaties in Nederland en is verkrijgbaar in een vaste waarde van € 7,50. Wie verras jij met deze verfrissende traktatie?

4. Nationale Horeca Cadeaukaart

Als je wil dat de ontvanger zelf zijn of haar ideale terrasbezoekje kan samenstellen, ga dan voor de Nationale Horeca Cadeaukaart. Met deze giftcard kun je borrelen, dineren én overnachten. Je kunt deze veelzijdige cadeaukaart besteden bij meer dan 1200 hotels en restaurants in Nederland. Als je de giftcard op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, wordt hij vandaag nog verzonden. Bestel ‘m dus snel!

5. Koffie & Gebak Cadeaukaart

Donuts, taartjes, muffins, brownies en andere soorten heerlijke zoetigheid. En dat in combinatie met een lekkere espresso, koffie, cappuccino of latte macchiato. Dat kan niet misgaan! Met de Koffie & Gebak Cadeaukaart kun je genieten van de lekkerste gebakjes, bij onder andere de Bijenkorf, Dunkin’, La Place, Délifrance, Kaldi, De Beren, Le Pain Quotidien en het Vlaamsch Broodhuys. Bestel deze cadeaukaart en verras iemand met een heerlijk koffiemomentje al dan niet op het terras!

Cadeaukaarten die passen bij de zomer

Je vindt hier nog veel meer cadeaukaarten die perfect aansluiten bij het mooie weer.