6 cadeautips voor Moederdag

10 mei 2023

Op zondag 14 mei is het weer zover: Moederdag. Het is de dag in het jaar waarop we onze moeder en de moeder van onze kinderen in het zonnetje zetten. Dit is ook een mooi moment om je schoonmoeder, de bonus- en wensmama’s of jezelf, omdat je moeder niet (meer) bij je is, even lekker in de watten te leggen.

Moederdag staat niet alleen in het teken van liefde, maar ook van cadeautjes. Na al die jaren weet je misschien niet meer wat je moet geven. Het is natuurlijk leuk om ook eens met iets anders aan te komen zetten dan met een doos chocola of een bos bloemen. Om je daarbij te helpen heeft cadeaukaart.nl een aantal tips voor je op en rijtje gezet, waarmee je zeker indruk op haar gaat maken!

1. Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart

Dit is de ultieme cadeaukaart die met open armen ontvangen wordt door moeders van jong tot oud. Met de Keuze Cadeaukaart van cadeaukaart.nl geef je maar liefst 200 cadeaukaarten in 1! Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is de Keuze Cadeaukaart in te wisselen. Dit kan voor één of meerdere vrij te kiezen cadeaukaarten uit het grote assortiment van cadeaukaart.nl. Deze giftcard is dus ook ideaal voor dames met keuzestress, want er kunnen meerdere cadeaukaarten worden uitgekozen.

2. Sauna & Wellness Cadeaukaart

Het moederschap kan soms behoorlijk pittig zijn. Dagelijks vele ballen hooghouden is best zwaar. De ultieme manier om die drukte te vergeten is een dagje sauna en wellness! Met de Sauna & Wellness Cadeaukaart geef je een heerlijke dag ontspanning weg. De cadeaukaart is te besteden bij meer dan 210 acceptanten. Dat zijn onder andere Spa Zuiver, Omega en Thermen Bussloo. 

3. Douglas Giftcard

Volgens ons is er geen vrouw op de wereld die niet blij is met een Douglas Giftcard. Een lekker geurtje, douchefoam, nieuwe lippenstift of mascara is nooit weg. De dame in kwestie kan zelf bepalen welk parfum en/of cosmetica van A-merken zij wil hebben. Als gever bepaal je welke waarde tussen de €10 en €100 je geven wilt. Dit maakt het een erg geschikt cadeau voor elk budget. De cadeaukaart kan besteed worden bij alle Douglas-winkels in Nederland of online in de Online Store van de parfumerie

4. Hunkemöller Cadeaubon

De leus van Hunkemöller luidt: ‘Pretty lingerie makes everything better’ en zo is het maar net. De Hunkemöller Cadeaubon is de manier om de ontvanger dolblij te maken. Naast lingerie hebben ze ook mooie nachtkleding, badmode, sloffen, beenmode en sportkleding. Hunkemöller heeft een uitgebreide collectie, maar smaken kunnen verschillen en de maten luisteren nauw. Het is daarom fijn als je zelf je product kunt uitkiezen met deze cadeaukaart!

5. Winkelcheque

Op zoek naar een origineel en veelzijdig cadeau? Zoek dan niet verder en kies voor de Winkelcheque. Deze flexibele cadeaukaart kan door de ontvanger worden ingewisseld bij talloze verschillende winkels en webshops. Van Etos en Gall & Gall tot aan de Little Green Bag en Hotel Giftcard. De opties zijn eindeloos. De Winkelcheque is absoluut dé cadeaukaart op gebied van mode, accessoires, beauty producten, droomovernachtingen en ga zo maar door. Bestel ‘m nu en verras iemand met dit altijd geslaagde geschenk!

6. Jewelcard

Wil je graag een mooi sieraad of horloge cadeau geven? Dan is het soms lastig in te schatten of je keuze gewaardeerd zal worden, aangezien iedereen wat anders mooi vindt. Speel op zeker en geef de Jewelcard cadeau! Te besteden bij bijna 300 juweliers in Nederland én bij drie grote webwinkels. Zo krijgt ze altijd een sieraad of horloge dat bij haar past. Bestel de Jewelcard online met een bedrag naar keuze.

Benieuwd naar andere cadeaukaarten?

We hebben natuurlijk nog veel meer leuke cadeaukaarten om je (schoon)moeder op Moederdag mee te verblijden. Je vindt ze hier!