De leukste giftcards voor mommy's to be

28 augustus 2023

Bij een babyuitzet komt meer kijken dan je denkt. Van een speendoekje tot autostoeltje en van een new born-setje tot box. Natuurlijk kun je ook nooit genoeg luiers, rompertjes, hydrofieldoeken en slabbetjes in huis hebben.

Op zoek naar een geslaagd cadeautje voor tijdens de gender reveal of babyshower? Of voor later om mee te nemen op kraambezoek? Wij hebben een paar cadeaukaarten uitgezocht waarmee je de mama in spé zeker weten gelukkig maakt. Niks is leuker om lekker te winkelen voor de kleine spuit!

1. Baby Keuze Cadeaukaart

Bang om een cadeautje te geven waar ouders misschien niet blij mee zijn, omdat het niet de juiste kleur is, of omdat zij het al in huis hebben? Speel op zeker en kies voor de Baby Keuze Cadeaukaart! Hiermee kunnen de nieuwe ouders namelijk zélf kiezen uit meer dan 200 verschillende cadeaukaarten. Dat kan dus nooit misgaan!

2. Prénatal Cadeaubon

Babywinkel Prénatal is zo ongeveer het walhalla voor nieuwe moeders. Hier vindt zij alles wat ze nodig heeft voor de kleine en zichzelf. Positiekleding, babykleertjes, kolfapparaten, kinderwagens, verzorgingsproducten, speelgoed. Je kunt het zo gek niet verzinnen of Prénatal heeft het. De Prénatal Cadeaubon is niet alleen leuk voor aanstaande ouders, maar ook voor kersverse mama’s en papa’s. Bestel de giftcard, die onbeperkt geldig is, gemakkelijk en snel in onze webshop. Maak het cadeau extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke verpakking en door een persoonlijke boodschap toe te voegen.

3. Wehkamp Cadeaukaart

Het kleintje mag het aan niets ontbreken en dat weten ze bij Wehkamp ook. Daarom hebben zij talloze hoogwaardige artikelen voor baby’s in hun assortiment. Op hun website is zelfs een handige baby uitzetlijst te vinden waardoor het shoppen nog makkelijker wordt gemaakt. De mommy-to-be heeft genoeg om over na te denken, dus een beetje hulp is wel fijn. Jij kunt haar helpen door de Wehkamp Cadeaukaart cadeau te doen. Hier zal ze je zeker dankbaar voor zijn!

4. Babycadeaubon blauw of roze

Voor de gender reveal moet je wellicht voor één van de andere vier giftcards kiezen, maar voor de babyshower en het kraambezoek is dit een heel leuk geschenk! Met de Babycadeaubon blauw of roze kunnen de nieuwbakken ouders zelf hun ideale cadeau uitzoeken. Zij kunnen de giftcard onder andere inwisselen bij Koeka, Name It, Tumble 'N Dry en Little Dutch. Met zoveel keuze lukt het ze zeker te slagen!