Game on! Met deze cadeaukaarten

29 november 2023

Spelletjes zijn leuk voor jong tot oud. Van bordspellen die uren duren tot de mooiste online VR-games. Ze zorgen allemaal voor vermaak en een aangename ontspanning. Vooral met de donkere dagen die op komst zijn, zijn veel van ons wel te porren voor een gezellige spelletjesmiddag of -avond.

Ken jij zo’n spelletjesfanaat? Maak hem of haar blij met een cadeaukaart waarmee de ontvanger zelf de mooiste game(accessoire) kan uitzoeken. Van een fysiek spel tot de nieuwste generatie games voor op de spelcomputer. Sowieso dat je punten gaat scoren met deze 5 giftcards!

1. EP:Beerepoot Cadeaukaart

Een goed beeldscherm is onmisbaar voor de ultieme game-ervaring. En dat geldt ook voor het geluid, dat minstens voor de helft bijdraagt aan de optimale beleving. Met de EP:Beerepoot Cadeaukaart kan de gamer aanschaffen wat nodig is om volledig op te gaan in het spel. Wist je dat ze zelfs een heuse gaming laptop te koop hebben? De cadeaukaart is geldig tot twee jaar na uitgifte. En zowel in de webshop als in de winkel te besteden.

2. MediaMarkt Cadeaukaart

Online gamers kunnen ook hun slag slaan bij de MediaMarkt. Op hun website is zelfs een aparte categorie te vinden waar je toebehoren vindt voor onder andere de PlayStation, Nintendo en Xbox. Maar ook voor gaming accessoires en virtual reality hardware ben je hier aan het juiste adres. Hiervan gaat het hart van een die hard gamer zeker sneller kloppen. Helemaal als de ontvanger weet dat hij of zij de mogelijkheid heeft om de nieuwste releases pre-order te bestellen… Met de veelzijdige MediaMarkt Cadeaukaart kan de ontvanger vrij shoppen bij alle winkels én online in de webshop!

3. bol.com cadeaukaart

Bij bol.com kunnen ook de spelletjesliefhebbers van fysieke games aan hun trekken komen. Bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen, kinderspellen, actiespellen, breinbrekers… Maar ook klassiekers als Rummikub, Monopoly, Scrabble en Ganzenbord vind je in hun assortiment. Geef dus de bol.com cadeaukaart en de spelletjesfanaat kan naar hartenlusten shoppen. Ook voor online gamers heeft bol.com genoeg moois in de aanbieding.

4. Intertoys Kadokaart

Een jonge spelletjeslover in het midden? Kies dan voor de Intertoys Kadokaart! Hiermee kan hij of zij de leukste spelletjes kopen, zowel offline als online. Leer spelenderwijs schrijven of rekenen, doe een konijnenrace of ga als Pokémon-fan op virtueel avontuur. Er is keuze genoeg in het ruime aanbod van Intertoys. Dat wordt nog lastig kiezen. Gelukkig is de giftcard ook in delen te besteden, zowel online als in de winkel.

5. Decathlon Cadeaukaart

Voor sportieve spellen kun je slagen bij Decathlon! Daarbij moet je niet alleen denken aan kleine voetbaldoeltjes, maar ook aan bijvoorbeeld Mölkky. Dit is een werpspel afkomstig uit Finland. Of Geologic, waarbij je kegels moet omgooien met een stok. Maar je vindt ook alle benodigdheden die komen kijken bij een potje darten. Er is zelfs een dartbord-variant met klittenband, waaraan geen pijlen met scherpe stalen punten te pas komen. Of wat dacht je van een rondje tafeltennis? In opgeklapte stand neemt de indoor pingpongtafel amper ruimte in beslag. Genoeg benodigdheden voor sportieve spelletjes die je met de Decathlon Cadeaukaart kunt aanschaffen!

Cadeautips voor spelletjesfanaten

In ons assortiment hebben we nog veel meer giftcards die met open armen ontvangen zullen worden door fanatieke spelletjesfanaten. Welke dat zijn? Dat zie je hier.