Ontspannen avondje uit?

25 maart 2024

Als het nieuwe jaar in alle hectiek begonnen is en het goede voornemen om wat meer te ontspannen lijkt te mislukken, biedt de Internationale Dag van het Theater uitkomst. Er geeft namelijk niets zoveel plezier als een ontroerend toneelstuk, een prachtige opera, een kneitergoed concert of een paar uur lekker lachen tijdens een cabaretvoorstelling.

Het mooie van een paar uurtjes cultureel genieten is dat je er even helemaal uit bent. Mee kunt blèren met de muziek van je favoriete band, de tranen over je wangen kunt hebben van de grappen van Peter Pannenkoek of je mee kunt laten voeren in toneelspel, zang en dans tijdens een toneelstuk, operette of musical. Ken je een stresskip die er hoognodig eens uit moet? Geef dan één van deze cadeaukaarten voor de Dag van het Theater op 27 maart!

1. Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart

Niet zeker of iemand wel van theater, concert of musical houdt? Speel dan op zeker! Met de Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart kan de ontvanger niet alleen kiezen voor een ontspannen avondje uit naar musical of toneel. Deze handige allemansvriend is namelijk in te wisselen voor 200+ andere cadeaukaarten uit het royale assortiment van Cadeaukaart.nl. Zo kan er ook ontspannen worden door deze Keuze Cadeaukaart in te wisselen voor eentje waarmee iemand lekker naar de wellness kan, naar de bios of bijvoorbeeld een avondje uitgebreid dineren of weekendje weg. Een ideale cadeaukaart dus als ontspannen een must is!

2. NR1 Theater en Musicalbeleving

Ken je de NR1 Theater en Musical Beleving Cadeaukaart nog niet? Het is een echte cadeaukaart voor theaterliefhebbers, waarmee tickets gekocht kunnen worden bij meerdere culturele instellingen, zoals theaters, musea en monumenten. Van een avondje stand-up comedy tot een voorstelling in een theater bij jou in de buurt: de cadeaukaart is op verschillende locaties verspreid over het hele land te besteden en is tot 2 jaar na uitgifte geldig. Tip: laat `m vrolijk inpakken en vergezel met een persoonlijke boodschap om de cadeaukaart nog leuker weg te geven!

3. Podium Cadeaukaart

Een avondje dansen of een avondje lachen? Met de Podium Cadeaukaart kan het allebei! Deze cadeaukaart is te besteden bij zo’n 300 theaters, danspodia en concertzalen in het hele land. Zowel in grote steden als kleine plaatsen is wel een plek te vinden om met de Podium Cadeaukaart lekker te ontspannen. Wat dacht je van een avondje lachen bij de winnaar van het Cameretten Festival? Of je laten meeslepen bij een prachtige opera? Lekker duurzaam: deze cadeaukaart is er ook digitaal en heb je supersnel in je mailbox. Handig als je op het laatste moment om een cadeautje verlegen zit!

4. Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart kan de ontvanger niet alleen genieten van een matinee- of avondvoorstelling in het theater, maar ook bijvoorbeeld een dagje op pad naar een museum. De veelzijdige cadeaukaart is zowel bij de kassa in te wisselen voor kaartjes als online via Eventim of NTK! Zo zijn ook de mooiste musicalproducties in de prachtigste theaters die ons land rijk is binnen handbereik. Bestel je deze cadeaukaart op werkdagen vóór 17.00 uur, dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden. Vergeet niet een persoonlijke boodschap toe te voegen en kies voor een mooie geschenkverpakking om deze cadeaukaart extra leuk te maken!

5. Dagje uit Cadeaukaart

Op zoek naar ontspanning voor iemand die geen seconde stil kan zitten? Voor wie theaters eerder een grote opgave zijn dan een paar uur relaxen? Kies dan voor een ander soort cultuur met de Dagje Uit Cadeaukaart. Deze cadeaukaart is te besteden bij dierentuinen en pretparken, maar ook bij musea en meer. Zo geef je toch een cadeaukaart ter ontspanning, maar dan nét even anders. Deze cadeaukaart kent een fysieke en een digitale versie en kan dus ook snel in je mailbox zitten als je haast hebt!

Is de Dag van het Theater op 27 maart ook voor jou de ideale gelegenheid om iemand een cadeaukaart te geven om een paar uurtjes lekker te ontspannen? Of ben je toch op zoek naar een andere cadeaukaart? We maken het je makkelijk: je vindt ons hele assortiment hier.