VVV bon omzetten naar bol.com

01 juli 2024

De laatste tijd kregen wij vaak de vraag: hoe kan ik mijn VVV bon omzetten naar bol.com? Vandaar dat wij hier, eens en voor altijd, antwoord geven op. Lees dus snel verder en kom precies te weten hoe jij je VVV bon kan omzetten naar de bol.com Cadeaukaart. 

Kan je een VVV cadeaukaart omzetten naar bol.com?

Ben jij momenteel in het bezit van een VVV cadeaukaart en wil je deze graag online besteden bij bol.com? Of overweeg je een VVV cadeaukaart te kopen, maar wil je er zeker van zijn dat je deze ook kunt omzetten naar bol.com? Dan vraag jij je vast af: hoe kan ik de VVV cadeaukaart omzetten naar bol.com? Helaas is het (nog) niet mogelijk om VVV bon als direct betaalmiddel te gebruiken bij bol.com. Wel kun je VVV bon gemakkelijk omzetten naar een bol.com cadeaucode. Wij leggen je stap voor stap uit hoe dit werkt.

Hoe werkt het omzetten van een VVV bon naar bol.com?

De VVV cadeaukaart omzetten voor de bol.com cadeaukaart, kan eenvoudig op de website van VVV. Je ontvangt binnen een uur de bol cadeaucode per e-mail en deze is vervolgens direct in te wisselen bij bol.com.

 1. Ga naar de website van VVV waar je de bol.com cadeaukaart kan omzetten.
   
 2. Vul het 19-cijferige kaartnummer en de pincode van de VVV cadeaukaart in. Deze codes kan je vinden op de achterkant van de cadeaukaart. De pincode bevindt zich onder de kraslaag. 
   
 3. Kies welk bedrag van het beschikbare saldo op de cadeaukaart je wil omzetten naar bol.com. Let op: het omzetten naar een andere cadeaukaart is onomkeerbaar.
   
 4. Bevestig je keuze.
   
 5. Controleer je e-mail. Binnen 1 uur ontvang je per e-mail de bol cadeaucode.

Meerdere VVV bonnen omzetten

Wil je meerdere VVV bonnen omzetten naar een bol.com cadeaukaart? Dat kan. Houd er wel rekening mee dat je, in verband met wet- en regelgeving, maximaal 1 cadeaukaart en max. € 50,- in 1 keer kan omzetten.