Geniet jij ook zo van een zwoele zomeravond in de tuin?

24 juli 2023

We keken er al maanden naar uit en nu is het dan eindelijk zover: we kunnen genieten van heerlijk lange, zwoele zomeravonden in de tuin. Hapje en drankje erbij, misschien de vuurkorf even aan en gezellig tot in de kleine uurtjes kletsen en lachen met elkaar.

Ga jij zo’n zwoele zomeravond genieten bij vrienden of familie? Dan wil je natuurlijk wel een passend cadeau meenemen. En met één van deze vijf cadeaukaarten ben je de volgende keer absoluut weer uitgenodigd!

1. Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart

Of je nu mag aanschuiven voor een wijntje na het werk, een goed gevulde barbecue of een avond lang borrelen bij de vuurkorf: de Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart past bij elke gelegenheid én bij elke gastheer of – vrouw. Deze cadeaukaart is in te wisselen voor 200+ cadeaukaarten en dat betekent succes gegarandeerd. Of de ontvanger nu de tuin wil verbouwen, nog een keer lekkers voor op de barbecue wil kopen of extra wijn in wil slaan: met deze Keuze Cadeaukaart kan dat allemaal!

2. Huis & Tuin Cadeaubon

Een zwoele zomeravond in de tuin wordt nog leuker als je de gastvrouw of -heer kunt verrassen met een cadeaukaart waarmee het huis of de tuin nóg gezelliger gemaakt kunnen worden. Met Huis & Tuin Cadeau geef je precies wat daarvoor nodig is. De cadeaukaart is te besteden bij 2500+ woonwinkels en tuincentra en ook qua budget kun je, van € 10 - € 150 – alle kanten op!

3. Uber Cadeaukaart

Word je door je collega altijd alleen maar voor een borrel uitgenodigd na het werk, omdat zij geen keukenprinses is? Geef dan de Uber Cadeaukaart als bedankje voor de uitnodiging, want de cadeaukaart is te besteden aan kant-en-klare Uber Eats maaltijden. En mocht je collega de volgende keer bij jou komen borrelen: deze cadeaukaart is ook te gebruiken voor een Uber-ritje naar huis!

4. Nationale Tuinbon

Een avondje loungen in de tuin van de buren? Daar hoort de Nationale Tuinbon bij als presentje. Het is het perfecte cadeau voor tuinliefhebbers, dat te besteden is bij ruim 125 tuincentra. Met de Nationale Tuinbon kunnen niet alleen bloemen of planten gekocht worden om de tuin op te fleuren, maar ook tuingereedschap en -accessoires aangeschaft worden. Een écht groene cadeaukaart dus!

5. Gall&Gall cadeaubon

Een borrel, feestje, barbecue of picknick: alles wordt gezelliger als je het samen met vrienden of familie deelt. Om vaker samen een drankje te kunnen doen, is de Gall & Gall Cadeaubon het perfecte geschenk aan degene die je heeft uitgenodigd. De cadeaubon is in te wisselen voor de lekkerste bieren, wijnen en drankjes om lekkere cocktails mee te maken. Proost: op nog meer zwoele zomeravonden!

Wil je weten welke cadeaukaarten er nog meer zijn?

We hebben natuurlijk nog veel meer leuke cadeaukaarten die je als bedankje kunt geven als je weer eens uitgenodigd bent tijdens een zwoele zomeravond. Je vindt ze hier!