Eten & Drinken

Diner cadeau geven

Breng wat quality time door met je vriend, vriendin of familie en ga samen lekker eten of wat drinken. In de Eten & Drinken categorie vind je verschillende cadeaukaarten om iemand te verrassen met een lekker diner of speciaal drankje. Geniet samen van een lekker diner of een uitgebreide lunch of geef het cadeau!

Diner, lunch en drink tips

Verwen iemand met een RestaurantCadeau! Met deze kaart kun de ontvanger kiezen uit meer dan 1000 restaurant door heel Nederland en zal er dus vast iets naar smaak bij zitten. Of ga genieten van een overheerlijke lunch met de Giftfor2 – Lunch voor 2 cadeaukaart. Zoek je een cadeau voor de wijnliefhebber? Dan zit je gebeiteld met Wijn Cadeau Met deze wijnbon bestel je meer dan 400 heerlijke wijnen uit de beste wijnlanden zoals Frankrijk of Spanje. Houdt hij of zij er van om zelf te kokkerellen? Dan kun je het Kook-Cadeau geven zodat hij of zij zelf allerlei spullen kan aanschaffen (kookboeken, servies en meer).

Een passend eet & drink cadeau

Maak een cadeaukaart uit de Eten & Drinken categorie af met een leuk of lekker geschenk. De Wijncard kun je combineren met één van de overheerlijke wijnen uit de geschenken categorie. Of kies voor één van de heerlijke Belgische chocoladerepen om je cadeaukaart nét wat specialer te maken. De cadeaukaarten uit de Eten & Drinken categorie passen bij elke gelegenheid! Of je nou op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een cadeau voor Valentijn of zonder speciale reden, op Cadeaukaart.nl vind je altijd een passend cadeau!
Lees meer
tracking pixel