Nationale Horeca Cadeaukaart

Nationale Horeca Cadeaukaart

  • 1200+ aangesloten restaurants en hotels!

  • Te besteden aan dineren, borrelen of overnachten

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 32 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Geef nu een ontspannen avondje uit cadeau met de Nationale Horeca Cadeaukaart. Deze veelzijdige cadeaukaart is te besteden bij meer dan 1200 hotels en restaurants in Nederland. Je geeft de ontvanger dus ontzettend veel vrijheid om zijn of haar ideale uitje vorm te geven. Genieten van een uitgebreid diner of een nachtje weg in een luxe hotel. Of gewoon allebei! Het kan met de Nationale Horeca Cadeaukaart. Het bestellen van deze leuke cadeaukaart gaat heel gemakkelijk en snel in onze webshop. Maak het cadeau extra speciaal met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking én een persoonlijke boodschap.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Nationale Horeca Cadeaukaart, waar te koop?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig een Nationale Horeca Cadeaukaart kopen. Je bepaalt via onze webshop zelf het bedrag tussen €10 en €150. Maak het cadeau optioneel nog leuker met een mooie cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap. Besteld voor 17.00 uur? Dan gaat jouw Nationale Horeca Cadeaukaart vandaag nog de deur uit!

Nationale Horeca Cadeaukaart, waar te besteden?

De ontvanger van de Nationale Horeca Cadeaukaart is te besteden bij meer dan 1200 aangesloten restaurants en/of hotels in Nederland. Zo is er altijd wel een toffe locatie in de buurt waar de ontvanger kan genieten van een diner of overnachting. Welke locaties er mee doen, kun je vinden op de website van de Nationale Horeca Cadeaukaart.

Is de Nationale Horeca Cadeaukaart te besteden bij Van der Valk?

De Nationale Horeca Cadeaukaart is niet te verzilveren bij Van der Valk. Maar niet getreurd! Gelukkig zijn er tal van andere fijne locaties waar je de cadeaukaart wel kunt inwisselen. 

Hoe werkt een Nationale Horeca Cadeaukaart?

Het saldo wordt dan in mindering gebracht van het totaalbedrag. Is het aankoopbedrag lager dan het saldo? De ontvanger gebruikt het restbedrag dan gewoon bij een volgende aankoop.

Hoe lang is De Nationale Horeca Cadeaukaart geldig?

De Nationale Horeca Cadeaukaart is tot 2 jaar geldig na uitgifte. Bovendien is het saldo in delen te besteden.

Hoeveel saldo staat er op mijn Nationale Horeca Cadeaukaart?

Weten hoeveel saldo er op de Nationale Horeca Cadeaukaart staat? De ontvanger controleert het saldo op de cadeaukaart gemakkelijk via de saldo checker op de website van de Nationale Horeca Cadeaukaart.

Moet ik de Nationale Horeca Cadeaukaart activeren?

Als je een Nationale Horeca Cadeaukaart koopt bij Cadeaukaart.nl hoef je de giftcard niet meer zelf te activeren. De cadeaukaart is direct te gebruiken.

Nationale Horeca Cadeaukaart: dineren, borrelen én overnachten

Is er een bijzonder iemand die jij wel een uitstapje gunt? Even niets moeten en enkel heerlijk genieten van een diner of overnachting? Geef dan een Nationale Horeca Cadeaukaart. Of er nu wordt gekozen voor een favoriet restaurant op de hoek, of voor een spannend nieuw restaurant aan de andere kant van het land: Met de Horeca Cadeaukaart is alles mogelijk en vrijwel niks te gek. Het mooie aan deze cadeaukaart is dat hij zowel is te besteden aan diners als overnachtingen. Het is dus een dinerbon en hotelbon, in één! Bij de keuze voor een restaurant op een behoorlijke afstand van huis, boek je er net zo gemakkelijk een hotelovernachting bij. Dat is nog eens dubbel genieten! Wil je iemand echt een plezier doen en iets onvergetelijks cadeau geven? Dan zit je zeker weten goed met de Nationale Horeca Cadeaukaart.

Nationale Horeca Cadeaukaart kopen bij Cadeaukaart.nl

Bij Cadeaukaart.nl koop je heel gemakkelijk een Nationale Horeca Cadeaukaart. In onze webshop bepaal je zelf het gewenste bedrag tussen €10 en €150. Bij Cadeaukaart.nl heb je bovendien de optie om te kiezen voor een leuke verpakking. En wil je de Nationale Horeca Cadeaukaart nog net iets specialer maken? Voeg dan een persoonlijke boodschap toe. Voor 17.00 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Dus bestellen maar!

Waarom Cadeaukaart.nl?

✔️ Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
✔️ Kies een mooie cadeauverpakking uit
✔️ Voeg een persoonlijke boodschap toe 
✔️ Bedrijven bestellen de Nationale Horeca Cadeaukaart op factuur

Nationale Horeca Cadeaukaart zakelijk bestellen?

De Nationale Horeca Cadeaukaart is zo’n cadeau waar je zakelijk ook een goede indruk mee achter laat. Verras jouw werknemers, collega’s en zakenrelaties met een heerlijk uitstapje. Welverdiend na al dat harde werken. De Nationale Horeca Cadeaukaart is bovendien ook ontzettend leuk om toe te voegen aan het jaarlijkse kerstpakket. Wil je de Nationale Horeca Cadeaukaart zakelijk bestellen? Bedrijven bestellen gemakkelijk via ons op factuur. Benieuwd naar andere opties, zoals jouw bedrijfslogo op de cadeaukaarten? Ontdek meer over onze zakelijke mogelijkheden