Nationale dinerbon
Nationale dinerbon
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Nationale dinerbon

  • Voor een etentje bij de lekkerste restaurants van Nederland!

  • Keuze uit meer dan 500 restaurants

  • Geldig tot 2 jaar na aankoop

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€25,00

De Nationale Dinerbon is dé meest bekende dinerkaart van heel Nederland! Met deze vrolijke cadeaubon kun je iemand verwennen met een compleet verzorgde avond of middag uit eten. Natuurlijk heeft de ontvanger de vrijheid om zelf een restaurant te kiezen voor dit smakelijke festijn. De Nationale Dinerbon is in heel Nederland in te wisselen bij diverse restaurants, variërend van sterrenrestaurants tot een gezellig Italiaans tentje op de hoek! Wacht niet langer en bestel nu de Nationale Dinerbon online, zodat je dit zeer gewilde cadeau snel in huis hebt.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Nationale Dinerbon besteden?

Met de Nationale Dinerbon kun je terecht bij meer dan 500 restaurants verspreid over heel Nederland. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van de Nationale Dinerbon.

Wat zijn de deelnemende restauants van de Nationale Dinerbon?

Je hebt de keuze uit meer dan 500 restaurants verspreid over het hele land. Voor een overzicht van de deelnemende restaurants kun je terecht op de website van de Nationale Dinerbon.

Wat is de geldigheid van de Nationale Dinerbon?

De Nationale Dinerbon blijft geldig tot 2 jaar na de datum van uitgifte.

Waar en hoe kan ik mijn nationale dinerbon inleveren?

De Nationale Dinerbon kan worden ingewisseld bij een van de aangesloten restaurants. Voor meer informatie over deze restaurants, ga naar https://www.nationaledinerbon.nl/.

Welke dinerbon heeft de meeste aangesloten restaurants?

Diner Cadeau is de dinerbon waarbij de meeste restaurants zijn aangesloten.

Waar is de Nationale Dinerbon te koop?

De Nationale Dinerbon is verkrijgbaar op cadeaukaart.nl.

Waar is de Nationale Dinerbon te bestellen?

Op cadeaukaart.nl kun je de Nationale Dinerbon gemakkelijk online bestellen in bedragen variërend van €10,- tot €150,-. Als je je bestelling vóór 17.00 uur plaatst, wordt de cadeaubon nog dezelfde dag verzonden! Daarnaast is er ook een digitale optie beschikbaar voor wie de voorkeur geeft aan ontvangst per e-mail. De digitale variant zal binnen enkele minuten in je mailbox verschijnen.

Nationale dinerbon

Zoek je een geschenk dat bij nagenoeg iedereen in de smaak zal vallen? Kies dan voor de Nationale Dinerbon! Hiermee geef je namelijk iemand anders de mogelijkheid om heerlijk uitgebreid te dineren in zijn of haar favoriete restaurant, op jouw kosten! Je kunt natuurlijk zelf de waarde van de Dinerbon bepalen, tussen de 10 en 150 euro. Wat is er nu leuker dan uit eten gaan? Iemand deze ervaring cadeau geven natuurlijk! Met de Nationale Dinerbon bezorg je iemand een heerlijk avondje uit, en dat kunnen we allemaal wel gebruiken op zijn tijd! Uit eten gaan is een favoriete bezigheid van vele Nederlanders. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt hoe heerlijk het kan zijn om even buiten de deur te eten en je heerlijke gerechten en drankjes te laten voorschotelen. Een avondje uit eten gaan is vaak een heerlijk avondje uit, samen met je geliefde bijvoorbeeld, of je gezin.

Even heerlijk een keer niet thuis eten, tijd voor jouw tafelgenoot en lekker genieten van de prachtige gerechten en mooie wijnen die je worden voorgeschoteld. Wie houdt er nu niet van uit eten gaan? De Nationale Dinerbon vormt daarom het perfecte geschenk voor iedereen en voor nagenoeg elke situatie. Dat maakt de Nationale Dinerbon dus ook uitermate geschikt als geschenk voor bijvoorbeeld jouw collega’s of werknemers! Je bestelt de Nationale Dinerbon hier op de site van Cadeaukaart.nl. En als je slim bent dan doe je dat nog voor 17.00 uur, en versturen wij hem nog dezelfde dag! Zo heb je dus snel een geweldig cadeau in huis!