Ekoplaza Cadeaukaart
Ekoplaza Cadeaukaart
Cadeaupakketten

Ekoplaza Cadeaukaart

  • Besteed aan talloze, 100% biologische producten

  • Zowel te besteden in alle filialen als in de Ekoplaza webshop

  • Draag bij aan een duurzamere wereld!

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Wil je iemand een tas vol eerlijke en biologische boodschappen cadeau doen? Dan zeg je Ekoplaza! Met de Ekoplaza Cadeaukaart op zak slaat de ontvanger zijn slag in deze 100% biologische supermarkt. Deze groene cadeaukaart is naast in alle fysieke winkels, ook online te besteden. Je bestelt de Ekoplaza Cadeaukaart gemakkelijk en snel in onze webshop. En wij maken het extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. Wil je het cadeau nog iets specialer maken? Voeg dan ook een persoonlijke boodschap toe. 

De Ekoplaza Cadeaukaart is geldig tot 3 jaar na aankoop. En is zowel als op de webshop als in de winkel te besteden. 

Veelgestelde vragen

Wat is Ekoplaza?

Ekoplaza is een 100% biologische supermarktketen. Bij Ekoplaza kun je erop vertrouwen dat alle boodschappen 100% biologisch zijn. De producten die verkocht worden zijn van hoge kwaliteit en winkelen bij Ekoplaza draagt bij aan een betere wereld. Door Ekoplaza krijgen kleinschalige boeren, telers en producenten namelijk een eerlijke prijs, zodat ze duurzaam en diervriendelijk kunnen werken. 

Waar zijn Ekoplaza winkels?

Momenteel zijn er zo’n 85 Ekoplaza winkels verspreid door heel Nederland. Je vindt Ekoplaza in alle provincies. Bekijk snel waar de dichtstbijzijnde Ekoplaza winkel is bij jou in de buurt!

Waar kan ik een Ekoplaza Cadeaukaart bestellen?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig jouw Ekoplaza Cadeaukaart bestellen. Je bepaalt via onze webshop zelf het bedrag en kiest vervolgens een leuke verpakking uit. Bovendien maak je het cadeau compleet door een persoonlijke boodschap toe te voegen. Besteld voor 17.00 uur? Dan wordt de cadeaukaart vandaag nog verzonden.

Hoe werkt een Ekoplaza Cadeaukaart?

Je wisselt de Ekoplaza Cadeaukaart in bij één van de fysieke winkels of online in de webshop van Ekoplaza. Bij je online boodschappen betaal je met de Ekoplaza Cadeaukaart door de cijfercode op de kaart in te voeren als er tijdens het bestellen om een vouchercode wordt gevraagd. Het volledige bedrag dat op de giftcard staat hoeft niet in één keer besteed te worden.

Hoe lang is de Ekoplaza Cadeaukaart geldig?

Een Ekoplaza Cadeaukaart blijft tot drie jaar na uitgifte geldig. Binnen die periode is het saldo in delen te besteden. 

Hoeveel saldo staat er op mijn Ekoplaza Cadeaukaart?

Wil je weten hoeveel saldo er op de Ekoplaza Cadeaukaart staat? Je controleert het saldo op jouw cadeaukaart gemakkelijk via de saldo check op de website van Ekoplaza.

Ekoplaza Cadeaukaart: een eerlijk én groen cadeau

De Ekoplaza Cadeaukaart is het ideale cadeau voor iemand die graag boodschappen doet bij deze veelzijdige supermarkt! Bij Ekoplaza ligt de nadruk op gezonde, smakelijke en 100% biologische producten. Daarnaast worden de producten aangeboden voor een eerlijke prijs, zodat iedereen kan genieten van een biologische levensstijl. Wil je iemand kennis laten maken met de wereld van gezond en biologisch eten? Ook dan is de Ekoplaza Cadeaukaart een geschikt cadeau. Ekoplaza heeft een enorm aanbod aan heerlijke, kwalitatieve producten. Hier slaagt dus iedereen. Bovendien is winkelen bij Ekoplaza niet alleen goed voor jezelf, maar ook nog eens goed voor onze planeet. 

Ekoplaza cadeaukaart bestellen bij Cadeaukaart.nl

Bij Cadeaukaart.nl bestel je heel gemakkelijk een Ekoplaza Cadeaukaart. In onze webshop bepaal je zelf het gewenste bedrag tussen €10 en €150. Zowel met een klein als groot budget, doe je dus een Ekoplaza giftcard cadeau. Kies een leuke verpakking, voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe en reken af! Als je voor 17:00 uur bestelt, verzenden wij de cadeaukaart dezelfde dag nog. 

Waarom Cadeaukaart.nl?

✔️ Bedrijven kunnen de Ekoplaza cadeaukaart op factuur bestellen
✔️ Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
✔️ Mogelijk om een mooie cadeauverpakking toe te voegen
✔️ Voeg een persoonlijke boodschap toe 

Zakelijk bestellen?

Een Ekoplaza Cadeaukaart is niet alleen een geschikt cadeau voor vrienden en familie met groene vingers en een voorliefde voor biologisch. Nee, deze giftcard is ook een ideaal zakelijk cadeau voor jouw werknemers of zakenrelaties. Bedank je werknemers of collega’s voor hun inzet en harde werk met een eerlijk en groen cadeau en draag tegelijkertijd bij aan een duurzamere wereld! Wil je de Ekoplaza Cadeaukaart zakelijk bestellen? Bedrijven bestellen deze cadeaukaart gemakkelijk bij ons op factuur.