Koffie & Gebak Cadeaukaart

Koffie & Gebak Cadeaukaart

  • Te besteden bij meer dan 1000 locaties

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 29 opties

Gratis

Kosten

€ 10,00

Donuts, taartjes, muffins, brownies en andere soorten heerlijke zoetigheid, in combinatie met een goede kop koffie. Daar loopt toch bij iedereen het water van in de mond? Dit geschenk zal daarom altijd in de smaak vallen! Met de Koffie & Gebak Cadeaukaart kan je genieten van een de lekkerste gebakjes, bij onder andere de Bijenkorf, Dunkin’, La Place, Délifrance, Kaldi, De Beren, Le Pain Quotidien en het Vlaamsch Broodhuys. Bestel deze cadeaukaart en verras iemand met een heerlijk koffiemomentje!

Deze cadeaukaart heeft een vaste waarde van 10 euro en kan niet in delen besteed worden. 
De cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte. En is zowel online als in de winkel te besteden.

Koffie & Gebak Cadeaukaart

Zoek je een origineel cadeau voor een echte zoetekauw? Met de Koffie & Gebak cadeaukaart kan je iemand trakteren op een lekker gebakje met een goede kop koffie erbij! Deze cadeaukaart kan ingewisseld worden bij o.a. de Bijenkorf, Dunkin’, La Place, Délifrance, Kaldi, De Beren, Le Pain Quotidien en Vlaamsch Broodhuys. Laat het taartjesfestijn beginnen. Verras iemand nu met dit heerlijke cadeau!

De Koffie & Gebak Cadeaukaart heeft een vaste waarde van €10,- en kan niet in meerdere keren besteed worden. Deze cadeaukaart is geldig tot twee jaar na uitgifte.