IJskadokaart
IJskadokaart
Cadeaupakketten

IJskadokaart

  • Te besteden aan de lekkerste ijsjes!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€7,50

Klein maar fijn geldt zeker voor dit originele cadeau! Met de IJskadokaart geef je iemand een kleinigheidje, maar wel eentje waar hij of zij gegarandeerd heel erg blij van wordt! Wie houdt er nou niet van ijs? Met deze orignele cadeaukaart trakteer je iemand bijvoorbeeld op een overheerlijke Magnum of Cornetto. Of wat dacht je van een ijsje van Ben & Jerry's, Hertog, Ola of Vienetta? De IJskadokaart is te besteden bij alle aangesloten locaties in Nederland (zie ijskadokaart.nl) en is verkrijgbaar in een vaste waarde van €7,50. Verras nu iemand met deze verfrissende traktatie!

De IJskadokaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is alleen te besteden in de winkel.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de IJskadokaart gebruiken en waar?

Ontdek met de IJskadokaart de vrijheid om eenmalig te genieten bij een van de deelnemende ijssalons. Bekijk hier welke ijssalons meedoen.

Hoe kan ik mijn saldo van mijn IJskadokaart controleren?

Het saldo van je IJskadokaart is €7,50 en moet volledig worden besteed binnen de geldende verzilvertermijn. Op de achterkant van je IJskadokaart vind je de einddatum. Als er geen 'geldig tot'-datum op de kaart staat, kun je de geldigheid ook controleren via de geldigheidschecker op de homepage van ijskadokaart.nl.

Hoe lang is mijn IJskadokaart geldig?

De einddatum van je IJskadokaart staat vermeld op de achterkant. Na uitgifte blijft je IJskadokaart 2 jaar geldig. Als er geen 'geldig tot'-datum op de kaart staat, kun je de geldigheid ook controleren via de geldigheidschecker op de homepage van ijskadokaart.nl.

Ijskadokaart

De IJskadokaart is een perfect geschenk om iemand te trakteren op een (lekker) kleinigheidje! Deze originele cadeaukaart kan worden ingewisseld voor een heerlijk ijsje van bijvoorbeeld Ben & Jerry’s, Magnum, Cornetto, Hertog, Ola of Viennetta. Voor zo’n lekkere, koude versnapering kan je terecht bij alle aangesloten locaties in Nederland (zie IJskadokaart.nl). Deze cadeaukaart is te verkrijgen met een vaste waarde van €7,50. Bestel nu dit heerlijke cadeautje!

De IJskadokaart heeft een geldigheidstermijn van twee jaar na aankoop en kan niet in delen worden besteed.
Bestel op werkdagen voor 17.00 uur en wij verzenden jouw cadeaubon dezelfde dag nog!