The Brownie Box Giftcard

The Brownie Box Giftcard

  • Hét cadeau dat altijd in de smaak valt!

  • Te besteden aan het hele assortiment van The Brownie Box

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €250,-

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 31 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Op zoek naar een heerlijk cadeautje, waar iedereen gegarandeerd van zal smullen? Ga dan voor The Brownie Box Giftcard! Deze giftcard wisselt de ontvanger eenvoudig online in voor de beste, handgemaakte brownies. Met maar liefst 18 verschillende smaken om uit te kiezen, wordt het nog moeilijk om de lekkerste smaken eruit te halen! Trakteer nu iemand op The Brownie Box Giftcard!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. En is alleen online op de webshop te besteden. 

Veelgestelde vragen

Waar is The Brownie Box Giftcard te koop?

Bij cadeaukaart.nl bestel je moeiteloos de The Brownie Box Giftcard. Voeg (optioneel) een leuke verpakking toe die past bij de gelegenheid en een persoonlijke boodschap om het extra speciaal te maken. Op die manier is het cadeau compleet! Plaats je bestelling op een werkdag vóór 17.00 uur en deze wordt nog dezelfde dag verzonden.

Waar is The Brownie Box Giftcard te besteden?

De gelukkige ontvanger kan de cadeaubon inwisselen op www.thebrowniebox.nl en www.thebrowniebox.be. Er is een ruime keuze aan perfecte brownies uit een assortiment van heerlijke smaken beschikbaar.

Hoe werkt The Brownie Box Giftcard?

Bestel op www.thebrowniebox.nl , voeg het toe aan je winkelmandje en kies bij het afrekenen voor 'betalen met cadeaukaart'. Je kunt ervoor kiezen om het saldo van je cadeaubon te delen of in zijn geheel te gebruiken, het bedrag wordt automatisch verrekend.

Hoe lang is The Brownie Box Giftcard geldig?

De Brownie Box Giftcard blijft twee jaar geldig.

Welk saldo staat er op mijn Brownie Box Giftcard?

Bekijk het saldo van je Brownie Box Giftcard op www.thebrowniebox.nl. Voer de 19-cijferige code samen met de pincode in en je saldo wordt gelijk weergegeven.