Biercheque

Biercheque

  • Een passend cadeau voor elke bierliefhebber!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 31 opties

Gratis

Kosten

€25,00

De naam spreekt voor zich: de Biercheque staat gelijk aan bier! Zoek je een cadeau met heerlijke speciaalbiertjes? Of wil je een echte bierfan verrassen? Ga dan voor de Biercheque! Deze is in te wisselen bij alle deelnemende locaties.

Deze cadeaukaart kan worden gebruikt tot 2 jaar na uitgifte en is zowel in de winkel als online op de webshop te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar is de Biercheque te koop?

Nu verkrijgbaar op cadeaukaart.nl: de Biercheque. Kies een bedrag tussen €10 en €150 en geef je geschenk een persoonlijke touch met een speciale verpakking en een persoonlijk bericht. Deze cadeaukaart is ook digitaal beschikbaar. Deze vind je binnen een uur terug in de door jouw opgegeven mail.

Plaats je bestelling vóór 17:00 uur en wij verzenden het nog dezelfde dag.

Waar is de Biercheque te besteden?

Met de Biercheque heb je de mogelijkheid om bij meer dan 100 inleverpunten je favoriete biermerk te kiezen. Dit kan zowel online op webshops als in fysieke winkels, bierwinkels, brouwerijen, slijterijen en horecagelegenheden. Voor de meest recente lijst met inleverpunten van de Biercheque, raadpleeg je de website van Biercheque.

Hoe lang is de Biercheque geldig?

Deze cadeaukaart kan worden gebruikt tot 2 jaar na uitgifte en is zowel in de winkel als online op de webshop te besteden.

Welk saldo staat er op mijn Biercheque?

Op de website van Biercheque kun je eenvoudig het saldo van jouw Biercheque controleren. Zoek daar naar de saldo checker. Proost!