Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart
Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart
Cadeaupakketten

Thuisbezorgd Cadeaubon

  • Keuze uit duizenden fantastische restaurants die thuisbezorgen

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Wat is er nou leuker dan iemand verrassen met een heerlijke maaltijd? Met de Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart geef je iemand de vrijheid om te kiezen uit een breed aanbod van restaurants, van traditionele Nederlandse keuken tot internationale gerechten. Er is voor ieder wat wils!

De cadeaukaart is verkrijgbaar in verschillende bedragen, zodat je altijd een passend cadeau kunt geven. 
En omdat de kaart 3 jaar geldig is, kun je er lekker lang van genieten.

Veelgestelde vragen

Waar is de Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart te koop?

Met de Thuisbezorgd.nl Pay cadeaukaart van cadeaukaart.nl geef je zeker een origineel en smakelijk cadeau! Bestel deze cadeaukaart eenvoudig op cadeaukaart.nl. Kies uit een waarde tussen €10,- en €150,- en voeg indien gewenst een persoonlijke boodschap en verpakking toe om iemand extra te verrassen. Plaats je bestelling op een werkdag vóór 17.00 uur en het wordt dezelfde dag nog verzonden!

Waar is de Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart te besteden?

Deze cadeauakaart biedt de mogelijkheid om te genieten van een smakelijke maaltijd in duizenden restaurants verspreid over heel Nederland, variërend van traditionele Nederlandse keukens tot internationale gerechten. Ontdek een wereld aan heerlijke smaken op thuisbezorgd.nl of via de app!

Hoe gebruik je de Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart?

Gebruik de Thuisbezorgd Cadeaukaart om lekker eten te bestellen bij restaurants in jouw buurt! Je kunt de cadeaukaart zowel op de website als in de Thuisbezorgd app gebruiken.

Website: Selecteer je favoriete restaurant op thuisbezorgd.nl. Plaats uw bestelling en ga naar de betaalpagina. Kies 'Voucher' als betaalmethode, voer de cadeaukaartcode in en klik op 'Controleren'. De korting wordt meteen toegepast.

Applicatie: Plaats uw bestelling en ga naar de betaalpagina. Voeg de cadeaukaartcode toe om de 'Voucher toevoegen' te activeren. De korting wordt direct verrekend.

Hoe lang is de Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart geldig?

De Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart blijft drie jaar geldig vanaf de datum van uitgifte.

Welk saldo staat er op mijn Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart?

Op de website Thuisbezorgd.nl kun je onder het kopje 'Saldochecker' eenvoudig en snel je saldo bekijken.

Lekker eten voor de deur, in een handomdraai

Met de Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart geniet je van een heerlijke maaltijd bij duizenden restaurants door heel Nederland. Van traditionele Nederlandse keuken tot internationale gerechten, er is voor ieder wat wils.

Of je nu een verjaardag, jubileum of gewoon een lekker avondje uit wilt vieren, met de Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart maak je altijd iemand blij. Trakteer jezelf of je geliefden op een wereld vol heerlijke smaken en onvergetelijke eetervaringen met de Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart.

Verzilver instructies

1. Ga naar www.thuisbezorgd.nl of de app
2. Voeg je favoriete eten toe aan je winkelmandje en ga naar de afrekenpagina
3. Voer je cadeaukaartnummer in in het voucher veld, gevolgd door # en je cadeaukaart pincode. Bijvoorbeeld:: 6064254812345678901#123456

Ga voor de volledige voorwaarden met betrekking tot deze cadeaukaart en andere vragen op: https://thuisbezorgd.nl/cadeaukaarten/

Juridische disclaimer

Deze Thuisbezorgd.nl Pay Cadeaukaart kan worden ingewisseld op www.thuisbezorgd.nl voor gedeeltelijke of volledige betaling van goederen. Deze kaart heeft dezelfde waarde als contant geld wanneer je deze op ons platform gebruikt. Verloren, gestolen of beschadigde kaarten worden niet vervangen. Deze kaart is geen creditcard of debetkaart en kan niet worden opgeladen, behalve zoals vereist door de wet. De cadeaukaart is geldig gedurende 3 jaar na activering van de cadeaukaart. Deze cadeaukaart kan niet worden ingewisseld of omgeruild voor contant geld, een cheque of krediet. Je wettelijke rechten worden hierdoor niet beïnvloed.

Voor de volledige algemene voorwaarden met betrekking tot het gebruik van deze cadeaukaart en vragen, zie: https://thuisbezorgd.nl/cadeaukaarten/