Sinterklaas Keuze Cadeaukaart
Sinterklaas Keuze Cadeaukaart
Verpakking naar keuze
Verpakkingssuggestie Sinterklaas

Sinterklaas Keuze Cadeaukaart

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten

 • Een te gek Sinterklaascadeau!

 • In te wisselen voor o.a. Intertoys, bol.com, ICI Paris XL en nog meer!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 39 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Intertoys
 • MediaMarkt
 • Nintendo
 • Douglas
 • Top1Toys
 • Speelgoed cadeaukaart
 • Bol.com
 • HEMA
 • Rituals
 • ICI Paris XL
 • Lees! Cadeaukaart
 • Playstation

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Als de Sint weer in aantocht is, wordt het de hoogste tijd om sinterklaasinkopen te doen! Hoe vier jij het dit jaar? Trek je lootjes op je werk met collega’s? Of vier je sinterklaasavond met schoonfamilie die je niet zo goed kent? Met de veelzijdige en flexibele Sinterklaas Keuze Cadeaukaart geef je in ieder geval altijd het juiste cadeau! De ontvanger wisselt deze cadeaukaart eenvoudig in voor een cadeau naar keuze en kan daarbij kiezen uit 200+ opties. Populaire cadeaukaarten als de Hotel Giftcard, Wehkamp Cadeaukaart, Lees! Cadeau, de Douglas Giftcard, Rituals Cadeaubon, Diner Cadeau en de Zalando Cadeaubon behoren tot de vele mogelijkheden.  Bestel nu de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart en je hebt een topcadeau in huis voor pakjesavond!

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg! Speciaal voor de feestdagen hebben wij: Kerst, en Nieuwjaar.
En verder hebben we ook deze leukerds: Gefeliciteerd, Bedankt, Beterschap, Getrouwd, Liefde, Zomaar, Baby!

Wil je weten voor welke cadeaukaarten je de Keuze Cadeaukaart allemaal kunt inwisselen? Klik hier voor het volledige overzicht.

Deze cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop.
Vanaf het moment van inwisselen (de keuze uit een van de 200+ cadeaukaarten), gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaukaart.

Veelgestelde vragen

Wat is de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart?

Met de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart krijgt de ontvanger de mogelijkheid om zelf een geschenk uit te kiezen uit een ruime selectie cadeaukaarten. Hiermee zorg je voor een verrassende en veelzijdige pakjesavond met tal van opties!

Waar kan ik de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart besteden?

Met de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart kan de ontvanger kiezen uit meer dan 200 cadeaukaarten binnen ons assortiment. Hij of zij kan bijvoorbeeld een heerlijk luchtje scoren bij Douglas, of juist een luxe whisky uitzoeken bij Gall & Gall. Bekijk ons volledige inwisselaanbod op onze website.

Waar is de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart te koop?

Op cadeaukaart.nl kun je het perfecte sinterklaascadeau vinden met de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart. Als gulle gever bepaal je zelf het bedrag, variërend van €10 tot €150. Kies vervolgens voor een feestelijke verpakking en voeg je eigen Sint-gedicht toe. Bestel je op werkdagen vóór 17.00 uur? Dan zorgt Piet ervoor dat jouw cadeaukaart dezelfde dag nog op de post gaat!

Hoe werkt Sinterklaas Keuze Cadeaukaart?

Met de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart heb je de vrijheid om het saldo te besteden zoals jij dat wilt. Bij online winkelen gebruik je de 19-cijferige code van de kaart als er een vouchercode nodig is. Een extra voordeel? Je bent niet verplicht het volledige bedrag in één keer te besteden; je kunt het in delen uitgeven!

Hoe lang is Sinterklaas Keuze Cadeaukaart geldig?

De Sinterklaas Keuze Cadeaukaart blijft geldig tot 2 jaar na de aankomst in de schoen. Zodra je deze speciale Sinterklaasbon inruilt voor een andere cadeaukaart, begint de geldigheidsperiode van de gekozen kaart.

Waar kan ik het saldo van mijn Sinterklaas Keuze Cadeaukaart checken?

Je kunt heel eenvoudig zelf het saldo van jouw Sinterklaas Keuze Cadeaukaart controleren met behulp van de saldo checker op onze website!