Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart
Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart
Verpakking naar keuze
Verpakkingssuggestie Gefeliciteerd

Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten

 • Het meest diverse cadeau om iemand mee te feliciteren

 • 2 jaar geldig na aankoop

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • fashioncheque
 • Hotelgiftcard
 • Intertoys
 • Lees! Cadeaukaart
 • Rituals
 • Nintendo
 • MediaMarkt
 • Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
 • NIKE
 • OFM
 • Platenbon
 • Apple

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Wil je iemand feliciteren met een verjaardag, behaalde prestatie, nieuwe baan, of een andere mooie mijlpaal? Geef dan de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart! Dit cadeau komt gegarandeerd iedereen goed van pas. De Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart is te besteden aan meer dan 200 cadeaukaarten binnen ons assortiment! Onder andere de Wehkamp Cadeaukaart, de Hotel Giftcard, de Douglas Cadeaukaart, de Zalando Cadeaubon, de Kunst & Cultuur Cadeaukaart en Diner Cadeau behoren tot de vele mogelijkheden. Bestel nu de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart!

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg! Speciaal voor de feestdagen hebben wij: Sinterklaas, Kerst, en Nieuwjaar.
En verder hebben we ook deze leukerds: Bedankt, Beterschap, Getrouwd, Liefde, Zomaar, Baby!

Wil je weten voor welke cadeaukaarten je de Keuze Cadeaukaart allemaal kunt inwisselen? Klik hier voor het volledige overzicht.

Deze cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop.
Vanaf het moment van inwisselen (het kiezen van één van de 200+ cadeaukaarten), gaat er een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaukaart. 

Veelgestelde vragen

Wat is Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart?

De Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart is een veelzijdig geschenk; je kunt het geven voor een verjaardag, aan iemand die een nieuwe baan heeft of net zijn rijbewijs heeft gehaald. De ontvanger van de kaart heeft met de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart de mogelijkheid om zijn of haar favoriet te kiezen uit een breed scala van meer dan 200 cadeaukaarten!

Waar kan ik de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart besteden?

De ontvanger van de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart kan deze inwisselen voor een van de meer dan 200 cadeaukaarten die beschikbaar zijn binnen ons assortiment. Zo kan de jarige bijvoorbeeld nieuwe kleding kopen met de Zalando Cadeaubon, of de nieuwe automobilist kan auto-accessoires bestellen met de bol.com cadeaukaart. Wil je precies weten welke kaarten er binnen ons assortiment vallen? Kijk dan op onze website.

Waar is de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart te koop?

De Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart is verkrijgbaar op cadeaubon.nl. Je kunt een waarde tussen de €10,- en €150,- op de kaart zetten. Om het extra speciaal te maken, kun je een verpakking en een persoonlijke boodschap toevoegen.

Bestellingen geplaatst vóór 17:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden!

Hoe werkt de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart?

Je kunt het bedrag dat op de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart staat vrij besteden, wat betekent dat je het bedrag ook in delen kunt gebruiken. Bij online aankopen voer je de 19-cijferige code op de kaart in wanneer er om een vouchercode wordt gevraagd.

Hoe lang is de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart geldig?

De Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na aankoop. Zodra de kaart wordt ingewisseld, geldt de geldigheidstermijn van die specifieke kaart.

Waar kan ik het saldo van mijn Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart checken?

Heb je de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart ontvangen en weet je niet welke waarde deze heeft? Controleer het snel en eenvoudig met de saldo checker op onze website!

Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart

Wil je een cadeau kopen voor iemand die je eigenlijk (nog) niet zo goed kent? Dat kan best lastig zijn! Je wilt natuurlijk wel iets geven wat echt in de smaak valt en niet komen aanzetten met een goed bedoeld maar nutteloos cadeau. Gelukkig kun je nu kiezen voor de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart! Hiermee doe je iedereen namelijk altijd een plezier! Of het nu gaat om de verjaardag van een familielid, een vriend of vriendin of misschien zelfs je geliefde. Met de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart geef je altijd het juiste geschenk! Dat zit zo: De Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart kan worden ingewisseld op deze website, voor talloze andere cadeaukaarten. Het aanbod in de webshop van cadeaukaart.nl is gigantisch en biedt voor iedereen wat wils. Of het nu gaat om een bon van de Bijenkorf, HEMA of voor een grote online webwinkel zoals Wehkamp of FonQ, alles is mogelijk en niks is te gek met de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart! Met de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart zeg je op een wel heel bijzondere en verrassende manier: Gefeliciteerd!

Wat is er nu leuker dan jouw eigen cadeau uitzoeken? Leuk dus voor bijvoorbeeld de verjaardag van je neef, nicht. broer of zus. De Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart is bovendien ook een super leuk geschenk voor iemand die is geslaagd voor zijn of haar school of rij examen. Door de veelzijdigheid van deze cadeaukaart kun je hem ook goed gebruiken als geschenk voor mensen die je niet zo goed kent, zoals bijvoorbeeld een nieuwe collega of werknemer. Ook leuk voor in het kerstpakket.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop.