Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart
Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart
Verpakking naar keuze
Verpakkingssuggestie Fijne Kerstdagen

Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten

 • Hét kerstgeschenk met ongekend veel mogelijkheden!

 • 2 jaar geldig na aankoop

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 40 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Coolblue Logo
 • Rituals Logo
 • DinerCadeau Logo
 • Hotelgiftcard Logo
 • Zalando Logo
 • Wehkamp Logo
 • Decathlon Logo
 • Douglas Logo
 • Hema Logo
 • Nationale Bioscoopbon Logo
 • Gamma Logo
 • Gall&Gall Logo

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Verzekerd zijn van een geslaagd kerstcadeau dit jaar? Ga dan voor de Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart! Met dit cadeau geef je de ontvanger alle vrijheid om zelf zijn of haar favoriete geschenk uit te zoeken. De ontvanger kiest zelf namelijk een cadeaukaart uit binnen ons assortiment met ruim 200 populaire opties! Maak het jezelf niet onnodig lastig en ga voor dit altijd succesvolle geschenk!

De Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart is ook een uitstekend zakelijk geschenk. Je geeft je medewerkers en zakelijke relaties met dit cadeau de volledige vrijheid om hun favoriete cadeaukaart zelf te kiezen. Bovendien bieden we diverse personalisatiemogelijkheden aan, zoals het bedrukken van je bedrijfslogo op de cadeaukaarten. Ook is het mogelijk om de Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart te combineren met een cadeaupakket en een persoonlijke boodschap aan je bestelling toe te voegen. Bekijk onze uitgebreide zakelijke mogelijkheden en neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg! Speciaal voor de feestdagen hebben wij: Sinterklaas en Nieuwjaar.
En verder hebben we ook deze leukerds: Gefeliciteerd, Bedankt, Beterschap, Getrouwd, Liefde, Zomaar, Baby!

Wil je weten voor welke cadeaukaarten je de Keuze Cadeaukaart allemaal kunt inwisselen? Klik hier voor het volledige overzicht.

De Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop.
Vanaf het moment van inwisselen is de geldigheidstermijn van de gekozen cadeaukaart van toepassing.

Veelgestelde vragen

Wat is de Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart?

De Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart is het ideale cadeau voor iedereen die graag zelf kiest wat hij of zij wil krijgen. Met een keuze uit meer dan 200 verschillende cadeaukaarten, is er voor ieder wat wils. Of je nu houdt van shoppen, lekker eten of een spannende filmavond, met de Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart kan de ontvanger precies datgene krijgen waar hij of zij blij van wordt.

Waar kan ik de Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart besteden?

Kies voor de Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart en laat de ontvanger zelf bepalen waar hij of zij het besteedt. Met meer dan 200 cadeaukaarten van bekende merken, winkels en webshops is er voor ieder wat wils. Denk aan Coolblue, Rituals, BCC, Decathlon, H&M, maar bijvoorbeeld ook Diner Cadeau, de Nationale Bioscoopbon, de Hotelgiftcard en de VVV cadeaukaart.

Waar is de Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart te koop?

Kerstcadeau bestellen? Bij Cadeaukaart.nl bestel je eenvoudig en snel de perfecte Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart. Kies het gewenste bedrag, selecteer een leuke verpakking en voeg een persoonlijke boodschap toe. Bestel je op werkdagen voor 17.00 uur, dan wordt je cadeaukaart dezelfde dag nog verzonden!

Hoe werkt de Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart?

Met de Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart heb je alle vrijheid om te besteden wat je wilt, wanneer je wilt. Je kunt het bedrag in delen besteden, dus je hoeft het niet in één keer op te maken. Bij online aankopen voer je de 19-cijferige code op de kaart in wanneer er om een vouchercode wordt gevraagd. 

Hoe lang is de Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart geldig?

De Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart is 2 jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Als je de kaart inwisselt, wordt de geldigheidstermijn van de specifieke cadeaukaart die je kiest van kracht.

Waar kan ik het saldo van mijn Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart checken?

Wil je weten hoeveel geld er nog op je Fijne Kerstdagen Keuze Cadeaukaart staat? Check het saldo eenvoudig en snel op onze website.