Bedankt Keuze Cadeaukaart
Bedankt Keuze Cadeaukaart
Verpakking naar keuze
Verpakkingssuggestie Bedankt

Bedankt Keuze Cadeaukaart

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten

 • Verras een dierbare vriend of een collega die afscheid neemt

 • Geldig tot 2 jaar na aankoop

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 31 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Coolblue
 • Rituals
 • Diner Cadeau
 • Hotel Giftcard
 • Zalando
 • Zalando
 • Decathlon
 • Douglas
 • HEMA
 • Nationale Bioscoopbon
 • GAMMA
 • Gall & Gall

Bekijk hier een selectie van de keuzes

De Bedankt Keuze Cadeaukaart is de ideale manier om iemand te bedanken! Dit veelzijdige cadeau wordt gegarandeerd door iedereen met open armen ontvangen. De Bedankt Keuze Cadeaukaart is te besteden aan meer dan 200 verschillende cadeaukaarten binnen ons assortiment! Onder andere de Rituals Cadaukaart, de Wehkamp Cadeaukaart, de FonQ Giftcard, de Nationale Bioscoopbon, de Hotel Giftcard, de Zalando Cadeaubon en Diner Cadeau behoren tot de veel inwisselopties. De ontvanger heeft dus alle vrijheid om een cadeau naar wens te kiezen. BIemand goed bedanken doe je met de Bedankt Keuze Cadeaukaart!

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg! Speciaal voor de feestdagen hebben wij: Sinterklaas, Kerst, en Nieuwjaar.
En verder hebben we ook deze leukerds: Gefeliciteerd, Beterschap, Getrouwd, Liefde, Zomaar, Baby!

Wil je weten voor welke cadeaukaarten je de Keuze Cadeaukaart allemaal kunt inwisselen? Klik hier voor het volledige overzicht.

Deze cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop.
Vanaf het moment van inwisselen (het kiezen van één van de 200+ cadeaukaarten), gaat er een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaukaart. 

Veelgestelde vragen

Wat is Bedankt Keuze Cadeaukaart?

Wil je een collega bedanken voor de fijne jaren of een vriend die heeft geholpen met verhuizen, maar weet je niet hoe? Dan is de Bedankt Keuze Cadeaukaart het ideale geschenk om te geven. Met deze kaart kan de ontvanger zelf kiezen uit meer dan 200 cadeaukaarten die beschikbaar zijn in ons assortiment.

Waar kan ik de Bedankt Keuze Cadeaukaart besteden?

De ontvanger kan de Bedankt Keuze Cadeaukaart inruilen voor een van de meer dan 200 cadeaukaarten die beschikbaar zijn binnen ons aanbod. Met deze cadeaukaart kan hij of zij bijvoorbeeld een heerlijke overnachting boeken met de Hotelgiftcard, of een mooi sieraad uitzoeken bij My Jewellery. Bezoek de website van cadeaukaart.nl om te ontdekken uit welke andere kaarten je nog meer kunt kiezen met de Bedankt Keuze Cadeaukaart!

Waar is de Bedankt Keuze Cadeaukaart te koop?

Op onze website van cadeaukaart.nl kun je moeiteloos de Bedankt Keuze Cadeaukaart bestellen. Kies het gewenste bedrag dat je op de kaart wilt hebben, variërend van €10,- tot €150,-. Maak het af door een leuke verpakking te kiezen en voeg een persoonlijke boodschap toe!

Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur, dan wordt de cadeaukaart dezelfde dag nog verzonden.

Hoe werkt de Bedankt Keuze Cadeaukaart?

Je kunt het bedrag dat op jouw Bedankt Keuze Cadeaukaart staat naar eigen wens besteden. Als er bij het online besteden om een vouchercode wordt gevraagd, voer dan de 19-cijferige code in die op de kaart staat vermeld. Handig om te weten: je kunt het bedrag op je kaart in meerdere keren besteden!

Hoe lang is Bedankt Keuze Cadeaukaart geldig?

Deze cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop.
Vanaf het moment van inwisselen (het kiezen van één van de 200+ cadeaukaarten), gaat er een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaukaart. 

Waar kan ik het saldo van mijn Bedankt Keuze Cadeaukaart checken?

Je kunt zelf eenvoudig de waarde van jouw Bedankt Keuze Cadeaukaart controleren met behulp van de saldo checker op onze website.

Bedankt Keuze Cadeaukaart

Wil je een keer iemand bedanken voor iets, met een leuk en verrassend geschenk? Kies dan voor de Bedankt Keuze Cadeaukaart! Hiermee geeft namelijk iemand een echt onvergetelijk cadeau. Dat zit zo: Met de Bedankt Keuze Cadeaukaart geef je iemand anders de mogelijkheid cadeau om zelf een leuke cadeaukaart uit te kiezen in de webshop van cadeaukaart.nl. Een cadeaukaart voor een cadeaukaart dus! Of eigenlijk een cadeaukaart waarmee kan worden gekozen uit meer dan 200 verschillende cadeaukaarten. Er kan ondermeer worden gekozen uit cadeaubonnen voor bijvoorbeeld de HEMA, Wehkamp, maar ook voor zogenaamde belevenisbonnen. Deze leuke cadeaukaarten kunnen worden ingewisseld voor leuke en unieke uitjes, zoals bijvoorbeeld een heerlijk ontspannen dagje in de sauna, of een uitstapje met het hele gezin naar een pretpark! De Bedankt Keuze Cadeaukaart is de leukste manier om iemand te bedanken!

Je kunt de Bedankt Keuze Cadeaukaart eenvoudig en snel bestellen hier op de website. Als je dat doet voor 17.00 uur op een werkdag, kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen. Zo heb je dus razendsnel een top cadeau in huis, wat zeker weten nog een keer van pas gaat komen! Als je dus iemand wilt bedanken voor bijvoorbeeld hulp. of steun: kies dan voor de Bedankt Keuze Cadeaukaart! Omdat de ontvanger van dit leuke geschenk nog zoveel kanten op kan met deze cadeaukaart is het misschien wel een van handigste cadeaukaarten van Nederland! 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop.