Hotelgiftcard

Hotelgiftcard

  • Te besteden bij 500.000+ hotels wereldwijd!

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €500,-

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden

  • Bedrijven bestellen gemakkelijk op factuur

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Cadeau Envelop Algemeen

Cadeau Envelop Algemeen

Gratis

Kosten

Iemand verrassen met een écht onvergetelijk cadeau? Bestel dan vliegensvlug een Hotelgiftcard! Met deze cadeaukaart, gesponsord door Expedia, boekt de ontvanger een hotel naar keuze uit meer dan 500.000 hotels en accommodaties wereldwijd. De cadeaukaart is als fysieke kaart en als digitale voucher beschikbaar. Het bestellen van een Hotelgiftcard gaat heel gemakkelijk en snel in onze webshop. Een fysieke cadeaukaart maak je extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. En wil je het cadeau nog iets specialer maken? Voeg dan ook een persoonlijke boodschap toe.

De Hotelgiftcard is geldig tot 2 jaar na uitgifte.

Anderen bestelden ook

Hotelgiftcard: wereldwijd dé hotel cadeaukaart

Een nachtje in een luxe Hilton Hotel in Parijs, een huisje van Belvilla onder de Spaanse zon of even er tussenuit in ons eigen Van der Valk in Amsterdam. Droom maar weg.. Dit zijn slechts een paar van de vele opties die je hebt met de Hotelgiftcard. Dé hotel cadeaukaart, waarmee je wereldwijd de leukste accommodaties boekt. De Hotelgiftcard is een geweldig cadeau voor werkelijk iedereen en bij iedere gelegenheid. Van de jarige wereldreiziger, het gezin dat wel een uitje verdient, tot het pas verloofde stel. We horen je denken: ‘zo leuk, die wil ik stiekem zelf ook wel!’. Door de ruime keuze aan hotels en accommodaties zit er altijd wel iets naar wens bij. En deze cadeaukaart gaat, hoe dan ook, altijd een keer van pas komen. 

Hotelgiftcard kopen bij Cadeaukaart.nl

Een Hotelgiftcard kopen doe je bij Cadeaukaart.nl. In onze webshop bepaal je zelf de waarde van de Hotelgiftcard tussen €10 en €500. Een leuke hotelovernachting kan immers best wat kosten! Behalve de waarde, kies je in onze shop voor een digitale voucher of een cadeaukaart per post. De e-voucher heb je direct binnen in jouw e-mail. Bij een fysieke cadeaukaart heb je de optie om een leuke verpakking en een persoonlijke boodschap toe te voegen. Als je voor 17:00 bestelt, verzenden wij de cadeaukaart dezelfde dag nog. Waar wacht je nog op? Bestellen maar!

Waarom Cadeaukaart.nl?

✔️ Bedrijven bestellen de Hotelgiftcard op factuur
✔️ Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
✔️ Kies een mooie cadeauverpakking uit
✔️ Voeg een persoonlijke boodschap toe

Hotelgiftcard zakelijk bestellen?

Zijn jouw werknemers altijd maar druk in de weer en verdienen ze wel een nachtje weg ter ontspanning? Dan komt een Hotelgiftcard natuurlijk wel héél goed uit. Verras je werknemers met deze hotel cadeaukaart en plan die vakantiedagen maar alvast in! Deze cadeaukaart is ook een geweldige verrassing voor in het jaarlijkse kerstpakket. Een vliegende start van het nieuwe jaar. Zakelijk Hotelgiftcards bestellen? Dat kan bij ons gemakkelijk op factuur.