Baby Keuze Cadeaukaart
Baby Keuze Cadeaukaart
Merken
Cadeaupakketten
Verpakking (€0,99)

Baby Keuze Cadeaukaart

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten

 • O.a. in te wisselen voor Prénatal, HEMA en Primark

 • Geldig tot 2 jaar na aankoop

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 31 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Babycadeaubon
 • Dagje Uit
 • Dille & Kamille
 • Efteling
 • Gift4Ukkies
 • HEMA
 • Intertoys
 • IJskado
 • Prénatal
 • Primark
 • Speelgoed Cadeaukaart
 • Top1Toys

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Stellen die net bevallen zijn van een baby worden vaak bedolven onder de cadeaus. Vaak één en al goed bedoelt uiteraard, maar het resulteert vaak in onnodige producten en dubbele dingen. Wil je toch iets leuks geven aan ouders die een zoon of dochter hebben gekregen? Bestel dan de Baby Keuze Cadeaukaart! Hiermee kunnen de nieuwe ouders namelijk zelf kiezen uit meer dan 200 verschillende cadeaukaarten. Bestel je deze cadeaukaart voor 17.00 uur? Dan wordt de cadeaukaart dezelfde dag nog verzonden!

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg! Speciaal voor de feestdagen hebben wij: Sinterklaas, Kerst, en Nieuwjaar.
En verder hebben we ook deze leukerds: Gefeliciteerd, Bedankt, Beterschap, Getrouwd, Liefde, Zomaar!

Wil je weten voor welke cadeaukaarten je de Keuze Cadeaukaart allemaal kunt inwisselen? Klik hier voor het volledige overzicht.

Deze cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop.
Vanaf het moment van inwisseling (de keuze uit een van de 200+ cadeaubonnen), gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaubon. 

Veelgestelde vragen

Wat is Baby Keuze Cadeaukaart?

De Baby Keuze Cadeaukaart is speciaal ontworpen als geschenk voor kersverse ouders. Met deze cadeaukaart hebben zij de vrijheid om zelf te kiezen uit meer dan 200 verschillende cadeaukaarten die beschikbaar zijn in ons assortiment.

Waar kan ik de Baby Keuze Cadeaukaart besteden?

Ouders zijn verheugd met de Baby Keuze Cadeaukaart, aangezien ze kunnen kiezen uit meer dan 200 cadeaukaarten in ons assortiment. Ze kunnen bijvoorbeeld samen uit eten gaan met Diner Cadeau of speelgoed kopen voor de kleine met de Intertoys Kadokaart. Bezoek onze website om te ontdekken uit welke andere kaarten je nog meer kunt kiezen met de Baby Keuze Cadeaukaart!

Waar is de Baby Keuze Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaukaart.nl bestel je moeiteloos de Baby Keuze Cadeaukaart. Je selecteert zelf het gewenste bedrag voor de kaart, variërend van €10,- tot €150,-. Met een leuke verpakking en een persoonlijke boodschap erbij wordt het cadeau nog specialer om te ontvangen.

Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur, dan wordt jouw Baby Keuze Cadeaukaart dezelfde dag nog verzonden!

Hoe werkt Baby Keuze Cadeaukaart?

Je kunt het saldo op jouw Baby Keuze Cadeaukaart naar eigen wens besteden. Bij online aankopen waar een vouchercode vereist is, voer je de 19-cijferige code die op de kaart staat in. Het is belangrijk om te weten dat je niet verplicht bent om het volledige bedrag op de cadeaukaart in één keer te besteden. Je kunt het bedrag dus in meerdere keren gebruiken!

Hoe lang is Baby Keuze Cadeaukaart geldig?

Deze cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop.
Vanaf het moment van inwisseling (de keuze uit een van de 200+ cadeaubonnen), gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaubon.

Waar kan ik het saldo van mijn Baby Keuze Cadeaukaart checken?

Je kunt eenvoudig de waarde van jouw Baby Keuze Cadeaukaart controleren via onze saldo checker op onze website.

Baby Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een geschenk voor mensen die net zijn bevallen van een zoon of dochter? Leuk! Als je net bent bevallen van een kind heb je vaak veel nieuwe spullen nodig en komt er veel op je af. Gelukkig kun je als familielid, vriend of vriendin dan een steuntje in de rug geven met een leuk, praktische of mooi geschenk. Het kan dan alleen soms best lastig zijn om iets geschikts uit te kiezen. Want wat kies je? Ga je voor een knuffel, een kledingstuk of iets praktisch zoals bijvoorbeeld een kruik? Of een wiegje? Lastig! Over deze vraag hoef jij je met de Baby Keuze Cadeaukaart gelukkig geen zorgen te maken! Hiermee geef je namelijk iemand anders, of een heel nieuw gezin, de mogelijkheid cadeau om zelf iets leuks uit te kiezen! Zo weet je dus zeker dat je iets geeft wat echt in de smaak valt! De Baby Keuze Cadeaukaart kan namelijk worden ingewisseld hier op de website van cadeaukaart.nl, voor een andere cadeaukaart.