Getrouwd Keuze Cadeaukaart
Getrouwd Keuze Cadeaukaart
Verpakking naar keuze
Verpakkingssuggestie Getrouwd

Getrouwd Keuze Cadeaukaart

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten

 • Het perfecte geschenk voor het pasgetrouwde stel

 • Geldig tot 2 jaar na aankoop

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 31 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • bol.com
 • Diner Cadeau
 • Gall & Gall
 • Hotelgiftcard
 • IKEA
 • MediaMarkt
 • Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
 • Platenbon
 • Sauna & Wellness
 • Weekendjeweg.nl
 • Wehkamp
 • Wonderbox

Bekijk hier een selectie van de keuzes

De Getrouwd Keuze Cadeaukaart is het meest veelzijdige huwelijkscadeau voor een pas getrouwd stel! Het bruidspaar kan de Getrouwd Keuze Cadeaukaart namelijk omruilen voor één van de 200+ populaire cadeaukaarten binnen ons assortiment. Met deze cadeaukaart kunnen ze echt alle kanten op. Zo behoren 'Romantisch dineren' van Diner Cadeau, Hotel Giftcard, Weekendje Ontspannen, de Bijenkorf Cadeaukaart en de Winkel Cheque tot de vele mogelijkheden. Verras het bruidspaar en bestel nu dit flexibele trouwcadeau!

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg! Speciaal voor de feestdagen hebben wij: Sinterklaas, Kerst, en Nieuwjaar.
En verder hebben we ook deze leukerds: Gefeliciteerd, Bedankt, Beterschap, Liefde, Zomaar, Baby!

Wil je weten voor welke cadeaukaarten je de Keuze Cadeaukaart allemaal kunt inwisselen? Klik hier voor het volledige overzicht.

Deze cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop.
Vanaf het moment van inwisselen (de keuze uit een van de 200+ cadeaukaarten), gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaukaart. 

Veelgestelde vragen

Wat is Getrouwd Keuze Cadeaukaart?

Het kan soms lastig zijn om een geschikt cadeau te vinden voor een pasgetrouwd stel. Daarom is de Getrouwd Keuze Cadeaukaart het ideale geschenk. Het bruidspaar kan deze cadeaukaart namelijk zelf inwisselen voor een van de meer dan 200 bekende cadeaukaarten in ons assortiment!

Waar kan ik de Getrouwd Keuze Cadeaukaart besteden?

Met de Getrouwd Keuze Cadeaukaart kun je kiezen uit meer dan 200 cadeaukaarten binnen ons assortiment. Het bruidspaar kan bijvoorbeeld op huwelijksreis met de Hotelgiftcard, of genieten van een 'Romantisch Dineren' met NR1 Cadeau. Maar er is nog veel meer keuze! Ontdek alle opties op onze website.

Waar is Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart te koop?

Je kunt de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart eenvoudig bestellen op cadeaubon.nl. Bepaal zelf de waarde van de cadeaukaart, variërend van €10 tot €150. Kies vervolgens een feestelijke verpakking en voeg een liefdevolle boodschap toe voor het bruidspaar. Bestel je vóór 17:00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden!

Hoe werkt Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart

Met de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart kun je volledig naar eigen wens beslissen hoe je het bedrag besteedt. Dit betekent dat je het saldo op de kaart meerdere keren kunt gebruiken! Bij online aankopen voer je de 19-cijferige code op de kaart in wanneer er om een vouchercode wordt gevraagd.

Hoe lang is Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart geldig?

De Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart blijft geldig tot 2 jaar na de uitgifte, maar dit kan veranderen zodra deze wordt ingewisseld voor een van de kaarten binnen ons inwisselaanbod.

Waar kan ik het saldo van mijn Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart checken?

Je kunt eenvoudig zelf het saldo van jouw Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart controleren door onze saldo checker te gebruiken.

Getrouwd Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuk huwelijksgeschenk voor een getrouwd stel? Zoek niet verder! De Getrouwd Keuze Cadeaukaart is namelijk de perfecte oplossing! Hiermee geef je een stel namelijk de mogelijkheid cadeau om zelf een leuk geschenk uit te kiezen. Zo weet je dus zeker dat ze iets leuks, waardevols en moois uitkiezen, en heb je als gever dus altijd de juiste keuze gemaakt! Als pas getrouwd stel heb je vaak veel nieuwe spullen nodig. Bijvoorbeeld voor in de nieuwe woning, of voor tijdens de huwelijksreis. Het is natuurlijk super leuk als je dan als familielid of vriend een steuntje in de rug kunt geven met een geschenk. Het zou natuurlijk alleen jammer zijn als je iets geeft wat helemaal niet in de smaak valt, of wat men bijvoorbeeld al heeft. Kom je aanzetten met een prachtig servies, terwijl iemand anders dat ook al gegeven heeft. Dat zou natuurlijk jammer zijn! Gelukkig hoef jij je daar met de Getrouwd Keuze Cadeaukaart geen zorgen over te maken. Hiermee laat je de keuze voor het geschenk bij de ontvangers. Zo kunnen zij dus op hun gemak een cadeaukaart uitkiezen waar op dat moment écht behoefte aan is.

Of er nu wordt gekozen voor een kaart van de Hema, of bijvoorbeeld de FonQ voor huishoudelijke spulletjes. of juist voor een heerlijk romantisch diner voor twee, of een dagje sauna: Alles kan en niks is te gek met de Getrouwd Keuze Cadeaukaart! Je kunt de Getrouwd Keuze Cadeaukaart bovendien eenvoudig en snel bestellen hier op de website van cadeaukaart.nl. Als je dat bovendien op een werkdag doet voor 17.00 uur, kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen en heb je dus super snel een geweldig huwelijksgeschenk in huis!