Start fris het nieuwe schooljaar

21 augustus 2023

Voorlopig genieten we nog van de zomervakantie, maar voor je het weet klinkt de schoolbel weer. Back to school! Om goed voorbereid terug te keren in de schoolbanken moet je van tevoren een aantal spullen aanschaffen. Die nieuwe agenda, rugtas, lunchbox, etui, rekenmachine of fiets maken het net wat minder erg om weer in het gareel terug te keren.

Welke scholier wil jij helemaal in stijl laten beginnen aan het nieuwe schooljaar?
Om je te helpen, hebben we een aantal cadeaukaarten op een rijtje gezet waarmee hij of zij de nodige nieuwe schoolartikelen kan shoppen. Een leuk en praktisch geschenk dus!

1. Keuze Cadeaukaart

Weet je niet precies wat de ontvanger nog nodig heeft voor hij of zij terug naar school gaat? Kies dan voor de Keuze Cadeaukaart. Deze giftcard is te besteden aan meer dan 200 cadeaukaarten en is hierdoor het perfecte cadeau. Wissel hem bijvoorbeeld in voor een cadeaukaart van Coolblue of MediaMarkt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Je bestelt deze cadeaukaart gemakkelijk en snel in onze webshop.

2. Bol.com cadeaukaart

Op zoek naar een veelzijdige giftcard? Dan is de bol.com cadeaukaart misschien wel precies wat je zoekt. Met deze cadeaukaart heb je keuze uit meer dan 36 miljoen artikelen uit het veelzijdige assortiment van bol.com. Van elektronica tot boeken, dus een ideale cadeaukaart voor scholieren. Met deze giftcard moet de jongen of meid zeker slagen voor een item naar keuze. Klaar voor de start!

3. Hema Cadeaukaart

Kaftpapier, pennen, schriften, collegeblokken: Hema heeft het allemaal. De winkelketen heeft zelfs speciale schoolcollecties: van jungle en Nijntje tot kleurexplosie en fun food. Voor ieder is er wel wat wils en daarom schiet je zeker in de roos met de Hema Cadeaukaart. Het bestellen van deze giftcard gaat heel gemakkelijk en snel bij Cadeaukaart.nl. We hebben deze cadeaukaart als fysieke kaart, maar ook als digitale cadeaukaart in onze webshop.

4. Nederlandse Boekenbon

Als je naar school gaat, dan heb je ook boeken nodig. Of het nu gaat om een boek voor een boekbespreking of om studieboeken. Daarom zal de leerling zeker blij zijn met de Nederlandse Boekenbon. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger de beste boeken kopen of bestellen bij meer dan 1500 boekwinkels en webshops. Maak je geschenk extra leuk door een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking en door een persoonlijke boodschap toe te voegen. 

5. Decathlon Cadeaukaart

Iedereen kent de Franse sportzaak wel: Decathlon! Hier vind je echt álles. Van kleding voor de gymlessen tot een nieuwe fiets en van een prettig regenpak tot sportieve rugzak. De ontvanger zal hier zeker iets vinden dat naar wens is. Daarom is het altijd een goed idee om de Decathlon Cadeaukaart cadeau te geven. In onze webshop bepaal je zelf de waarde van de Decathlon Cadeaukaart tussen €10 en €150 en de giftcard is geldig tot twee jaar na uitgifte. Als je voor 17.00 uur bestelt, verzenden wij de cadeaukaart dezelfde dag nog. Dus waar wacht je nog op?

Benieuwd naar al onze cadeaukaarten?

Staat dé cadeaukaart er niet tussen? Klik dan hier om te zien welke cadeaukaarten we nog meer hebben voor jongens en meiden.