Verjaardag

Hoe saai ook, het meest voorkomende cadeau op een verjaardag is geld! Vaak maak je iemand echt blij met een persoonlijk cadeau. De cadeaukaart is de ideale oplossing, optimale keuzevrijheid en tóch persoonlijk. Zo zijn de Media Markt cadeaukaart en de bol.com cadeaukaart erg populair. Verpak je cadeaukaart in een “Gefeliciteerd met je verjaardag!” cadeauverpakking en het cadeau is helemaal compleet.

Verjaardag cadeau


Toch is het allerleukste cadeau de Cadeaukaart.nl Keuzekaart, want hiermee kan de ontvanger zelf een cadeaukaart naar keuze uitzoeken uit meer dan 75 kaarten. Liever zelf een cadeaukaart uitzoeken? Kies dan voor een kaart met een ruime keuzemogelijkheid als bol.com cadeaukaart, Wehkamp.nl Cadeaubon of YourGift Card.

Verjaardagscadeau combineren


Een giftcard als verjaardagscadeau kun je ook heel leuk combineren met een geschenk. Denk eens aan een lekkere zachte knuffel voor een baby of kindje, heerlijke wijnen voor een wijnliefhebber of bijvoorbeeld een lekkere reep chocolade voor de snoepers onder ons?

Op Cadeaukaart.nl heb jij de keuze voor het perfecte verjaardagscadeau. Ook kun je bij ons kiezen uit de vrolijkste cadeauverpakking om het geven nóg leuker te maken!
Lees meer
tracking pixel