Nederlandse Boekenbon
Nederlandse Boekenbon
Cadeaupakketten

Nederlandse Boekenbon

  • Te besteden bij meer dan 1500 locaties (boekwinkels én webshops)

  • Hiermee bestel je fysieke boeken, maar ook e-books en luisterboeken

  • Altijd leuk en handig om te ontvangen

  • Bedrijven bestellen op factuur

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Op zoek naar een tof cadeau voor die ene boekenwurm? Dan bestel je natuurlijk de Nederlandse Boekenbon. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger de leukste boeken kopen of bestellen bij meer dan 1500 boekwinkels en webshops. Je bestelt deze giftcard gemakkelijk en snel in onze webshop. Extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. Bovendien maak je de cadeaukaart nog specialer door een persoonlijke boodschap toe te voegen. 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 3 jaar na uitgifte in fysieke boekenwinkels én online. 
De Nederlandse Boekenbon is beschikbaar in verschillende kleuren (geel, oranje, blauw, rood en groen), maar het is helaas niet mogelijk een kleur te kiezen in je bestelling. 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Nederlandse Boekenbon inleveren?

De Nederlandse Boekenbon is te besteden bij maar liefst 1500 locaties, zowel fysieke boekwinkels door heel Nederland als webshops. Grote kans dat jouw favoriete boekwinkel hier ook tussen zit! De Nederlandse Boekenbon is naast aan fysieke boeken, ook te besteden aan e-books en luisterboeken.

Waar is de Nederlandse Boekenbon te koop?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig jouw Nederlandse Boekenbon bestellen. Je bepaalt via onze webshop zelf het bedrag tussen €10 en €150. Vervolgens kies je optioneel een leuke verpakking uit en voeg je een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur? Dan wordt de cadeaukaart vandaag nog verzonden.

Moet ik de Nederlandse Boekenbon activeren?

De Nederlandse Boekenbon wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. 

Hoe werkt de Nederlandse Boekenbon?

Heb je een leuk boek gevonden en wil je de Nederlandse Boekenbon inwisselen? Overhandig hem dan gewoon aan de kassière van de boekwinkel. Bij een online bestelling, betaal je gemakkelijk met de Nederlandse Boekenbon door de 19-cijferige code op de kaart in te voeren tijdens je bestelling. Het volledige bedrag dat op de giftcard staat hoeft niet in één keer besteed te worden. 

Hoe lang is de Nederlandse Boekenbon geldig?

De Nederlandse Boekenbon is te besteden tot 3 jaar na uitgifte, in fysieke boekwinkels én online. 

Waar kan ik het saldo van mijn Nederlandse Boekenbon checken?

Benieuwd naar het saldo van je Nederlandse Boekenbon? Dit kun je snel en gemakkelijk zelf checken via de saldo check op de website van De Nederlandse Boekenbon. Bij fysieke inleverpunten kan een medewerker bovendien ook aangeven hoeveel saldo er nog op jouw cadeaukaart staat. 

Nederlandse Boekenbon: het ultieme leescadeau

De Nederlandse Boekenbon is het ultieme leescadeau. Ken je iemand die dolgraag leest? Of wil je iemand graag verrassen met een leuk én nuttig cadeau? Dan is deze cadeaukaart een ideale keuze. Met deze giftcard kun je de nieuwste boeken bestellen. Van een goede biografie tot literaire thrillers of historische romans. Bovendien is de Nederlandse Boekenbon ook te besteden aan e-books en luisterboeken! Perfect voor de boekenliefhebber die veel onderweg is. 

Nederlandse Boekenbon bestellen bij Cadeaukaart.nl

Bestel de Nederlandse Boekenbon heel gemakkelijk in onze webshop. Je bepaalt zelf het gewenste bedrag tussen €10 en €150. Vervolgens kies je een leuke verpakking uit, voeg je optioneel een persoonlijke boodschap toe en afrekenen maar! Voor 17.00 uur besteld? De cadeaukaart gaat dezelfde dag nog de deur uit.  

Waarom cadeaukaart.nl?

✔️ Bedrijven kunnen de Nederlandse Boekenbon op factuur bestellen
✔️ Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
✔️ Kies optioneel een mooie cadeauverpakking uit
✔️ Voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe 

Zakelijk bestellen?

Nederlandse Boekenbonnen zakelijk bestellen doe je ook heel gemakkelijk bij cadeaukaart.nl. Wil je jouw collega’s, werknemers en zakenrelaties verblijden met nieuwe kennis, maar weet je niet welk boek je ze cadeau moet doen? Geef ze dan deze iconische cadeaubon en laat ze zelf een keuze maken uit talloze boeken, e-books of luisterboeken. Bedrijven bestellen deze cadeaukaart gemakkelijk bij ons op factuur. Vanaf 250,- euro is verzending gratis.