Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Verpakking gratis
Merken
Cadeaupakketten

Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart

 • Te besteden aan tickets voor musea, theaters en monumenten

 • Zowel in te leveren aan de kassa als online via Eventim of NTK!

 • Met gratis bijpassende envelop

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Logo - Beleef Klassiek
 • Logo - Eventim
 • Logo - Flint
 • Logo - Foam
 • Logo - Groningermuseum
 • Logo - Historischmuseum Ede
 • Logo - Meervaart
 • Logo - Muiderslot
 • Logo - Museum Illusions
 • Logo - Nationale Theater Kassa
 • Logo - Natuurmuseum Fryslan
 • Logo - Oorlogsmuseum Overloon

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Ben je aan het zoeken naar een geschenk voor iemand die van cultuur houdt? Dan is deNationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart precies wat je nodig hebt! Het ideale geschenk voor iedereen die graag een bezoekje brengt aan musea, monumenten en theaters. Met deze cadeaukaart koopt de ontvanger entreetickets voor allerlei soorten voorstellingen en culturele gelegenheden door heel Nederland. Zowel aan de kassa als online via Eventim of NTK! Het bestellen van een Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart gaat heel gemakkelijk en snel in onze webshop. Maak het cadeau extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. En wil je het cadeau nog iets specialer maken? Voeg dan ook een persoonlijke boodschap toe.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten theaters, musea en monumenten. En kan zowel online als op locatie worden besteed.

Veelgestelde vragen

Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart, waar te koop?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig een Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart bestellen. Je bepaalt via onze webshop zelf het bedrag tussen €10 en €150. Maak het cadeau optioneel nog leuker met een mooie cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap. Besteld voor 17.00 uur? Dan versturen we jouw cadeaukaart vandaag nog!

Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart, waar te besteden?

De Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart is te besteden bij talloze theaters, musea en monumenten door heel Nederland. Precies weten waar? Kijk dan op de website van de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Daarnaast is de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart ook online te besteden aan tickets bij Eventim, de Nationale Theaterkassa en Beleef Klassiek.

Hoe werkt de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart?

Je wisselt Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart in bij één van de aangesloten fysieke locaties. Hier betaal je met de cadeaukaart aan de kassa. Bij online reserveringen betaal je met deze cadeaukaart door de cijfercodes op de kaart in te voeren als er om een vouchercode wordt gevraagd. Het volledige bedrag dat op de giftcard staat mag in delen worden besteed. 

Hoe lang is de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart geldig?

De Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart blijft tot 2 jaar na uitgifte geldig. Binnen die periode is het saldo in delen te besteden.

Hoeveel saldo staat er op mijn Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart?

Wil je weten hoeveel saldo er op jouw Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart staat? Je controleert het saldo op de cadeaukaart gemakkelijk via de saldo check op de website van de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart.

Moet ik Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart activeren?

Als je een Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart koopt bij Cadeaukaart.nl hoef je de giftcard niet meer zelf te activeren. De giftcard is direct te gebruiken.

Bestel je op factuur? Dan wordt de cadeaukaart geactiveerd na betaling.

Naar welke voorstellingen kan ik binnenkort met de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart?

Wil je weten welke voorstellingen binnenkort zijn te bezoeken? Bekijk voor inspiratie de agenda van De Nationale Theaterkassa. Dit is de online acceptant van de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart. 

Is de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart ook voor de bioscoop?

De Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart is niet te verzilveren bij bioscopen, alleen bij theaters, concertzalen en danspodia. Ben je op zoek naar een cadeaukaart voor de bioscoop? Check dan eens de Nationale Bioscoopbon

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart: een onvergetelijke ervaring

Van tickets kopen voor een cabaretshow, een voorstelling van het Nationale Ballet meepakken tot een bezoek aan het Rijksmuseum. Je doet het met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Deze veelzijdige giftcard staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Een geweldig cadeau voor iedereen en bij elke gelegenheid, maar natuurlijk extra leuk om te geven aan uitgesproken cultuursnuivers en kunstliefhebbers. Door de ruime bestedingsmogelijkheden zit er altijd wel een show of culturele locatie bij waar de ontvanger enthousiast van wordt. Wil je een staande ovatie op de volgende verjaardag van vrienden of familie? Geef dan een Kunst & Cultuur Cadeaukaart! Neem eens een kijkje op onze blog vol inspiratie voor de Kunst & Cultuur Cadeaukaart!

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart kopen bij Cadeaukaart.nl

Bij Cadeaukaart.nl koop je heel gemakkelijk een Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart. In onze webshop bepaal je zelf het gewenste bedrag tussen €10 en €150. Dus of je de ontvanger nou een kleine bijdrage wil geven of een cadeaukaart goed voor meerdere uitstapjes, het kan allemaal! Bovendien heb je de optie om te kiezen voor een leuke verpakking. Nog specialer maken? Voeg ook een persoonlijke boodschap toe. Voor 17.00 uur besteld? Dan sturen we de cadeaukaart dezelfde dag nog op. Bestellen maar!

Waarom Cadeaukaart.nl?

✔️ Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart ook op factuur bestellen
✔️ Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
✔️ Kies een mooie cadeauverpakking uit
✔️ Voeg een persoonlijke boodschap toe 

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart zakelijk bestellen?

Werknemers, collega’s of zakenrelaties trakteren op een cultureel uitstapje? Goed idee! Met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart laat je ze zelf een leuk uitje uitkiezen. Deze cadeaukaart is ook een originele toevoeging aan het jaarlijkse kerstpakket. Geef je werknemers deze Kerst in plaats van iets tastbaars, een onvergetelijke ervaring. De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart zakelijk bestellen? Bedrijven bestellen deze giftcard gemakkelijk bij ons op factuur.