VVV Cadeaukaart
VVV Cadeaukaart
Cadeaupakketten

VVV Cadeaukaart

  • De perfecte giftcard voor vrijwel iedereen en voor elke gelegenheid

  • De digitale VVV Online Cadeaucode is alleen online te besteden

  • Onbeperkt geldig

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Ben je op zoek naar een perfect cadeautje waarmee je altijd goed zit? Een VVV Cadeaukaart stelt nooit teleur. Deze populaire cadeaukaart is enorm veelzijdig en bezorgt dan ook gegarandeerd een lach op het gezicht van de ontvanger. Je kunt de cadeaukaart op uiteenlopende plekken en aan allerlei dingen besteden. Denk bijvoorbeeld aan een bezoekje aan Burgers Zoo of de Efteling, een heerlijk diner, een dagje wellness, shoppen bij bol.com en nog veel meer! Je bestelt de VVV Cadeaukaart gemakkelijk en snel in onze webshop.

Let op: De fysieke VVV Cadeaukaart is overal te besteden, online en in de winkels. De VVV online cadeaucode is alleen online te besteden bij deelnemende webshops.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een VVV Cadeaukaart bestellen?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig jouw VVV Cadeaukaart kopen! In onze webshop bepaal je zelf het bedrag, kies je een leuke verpakking uit en maak je het cadeau compleet door een persoonlijke boodschap toe te voegen. Besteld voor 17.00 uur, is vandaag nog verzonden.

Hoe werkt een VVV Cadeaukaart

Het inwisselen van een VVV Cadeaukaart is heel simpel: op het moment dat het jou uitkomt, kun je zelf iets moois uitkiezen bij een winkel of webshop die is aangesloten bij de VVV. Ook kun je de VVV Cadeaukaart inwisselen bij restaurants, pretparken, musea of de tientallen andere aangesloten plekken. Bij online bestedingen betaal je met de VVV Cadeaukaart door de 19-cijferige code op de kaart in te voeren als er om een vouchercode wordt gevraagd. Het volledige bedrag dat op de giftcard staat hoeft niet in één keer besteed te worden. 

Waar kan ik een VVV Cadeaukaart besteden?

De VVV cadeaukaart is op héél veel plekken te besteden. Er zijn maar liefst meer dan 17.000 online en offline inleverpunten door heel Nederland. Dit maakt het de meest veelzijdige cadeaubon in Nederland. Wil je exact weten welke plekken aangesloten zijn bij VVV? Dit check je gemakkelijk op hun website.

Waar kan ik het saldo van mijn VVV Cadeaukaart checken?

Benieuwd naar het saldo van je cadeaukaart? Dit kun je snel en gemakkelijk zelf checken via de saldocheck op de website van VVV Cadeaukaart. Bij fysieke inleverpunten kan een medewerker bovendien ook aangeven hoeveel saldo er nog op jouw cadeaukaart staat. 

Hoe lang is de VVV Cadeaukaart geldig?

De geldigheidsduur van de VVV Cadeaukaart is 3 jaar. Binnen die periode is het tegoed op de kaart in delen besteedbaar.

Wat is het verschil tussen de VVV Cadeaukaart en de VVV Cadeaubon?

Met VVV Cadeaubon werd oorspronkelijk verwezen naar de papieren cadeaubon, die inmiddels niet meer wordt verkocht. Vanaf 2017 werd de VVV Cadeaukaart geïntroduceerd. Deze giftcard is behalve in fysieke winkels, ook online te besteden.

Moet ik de VVV Cadeaukaart activeren?

De VVV Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. 

De VVV Cadeaukaart: een veelzijdig cadeau

Wie kent het probleem niet? Net te laat begonnen aan de zoektocht naar een verjaardagscadeau of de zoektocht uitstellen omdat je ten einde raad bent. Dat is verleden tijd met de VVV Cadeaukaart. Zet iemand in het zonnetje met deze veelzijdige giftcard! Niet alleen te besteden in talloze winkels of webshops, maar ook te gebruiken bij het bezoeken van diverse gelegenheden. Geef vrienden, familie en relaties een bijzondere ervaring cadeau. Geschikt voor zowel adrenaline junkies die graag een hele dag in de Efteling doorbrengen, als voor personen die een ontspannen dagje sauna wel kunnen waarderen. Wat de behoefte ook is, met een VVV Cadeaukaart zit je echt altijd goed.

 

De VVV Cadeaukaart is niet voor niets al decennia lang de bekendste cadeaukaart van Nederland! Wat deze cadeaukaart bovendien bijzonder maakt, is dat het ook te besteden is aan diverse goede doelen organisaties. Op die manier heeft de ontvanger dus zelfs de mogelijkheid om zijn cadeau door te geven en zijn favoriete goede doel een warm hart toe te dragen.

VVV Cadeaukaart bestellen bij Cadeaukaart.nl

Bij Cadeaukaart.nl bestel je razendsnel een VVV Cadeaukaart. In onze webshop kun je zelf het gewenste bedrag kiezen, variërend van €10 tot €150. Je kan dus alle kanten op. Zowel met een klein als groot budget. Kies een leuke verpakking, voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe en reken af! Als je voor 17.00 uur bestelt, verzenden wij de cadeaukaart dezelfde dag nog. 

Waarom Cadeaukaart.nl?

✔️ Bedrijven kunnen de VVV Cadeaukaart op factuur bestellen

✔️ Ook in e-voucher te bestellen 

✔️ Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden

✔️ Mogelijk om een mooie cadeauverpakking toe te voegen

✔️ Voeg een persoonlijke boodschap toe 

Zakelijk bestellen

Een VVV Cadeaukaart is altijd leuk om te geven én te ontvangen. Niet alleen is het een geschikt cadeau voor een verjaardag, maar ook is deze giftcard ideaal als cadeau voor werknemers of zakenrelaties. Als je werknemers wil bedanken voor hun inzet en harde werk, dan is de VVV Cadeaukaart een geschikt zakelijk cadeau! Met deze cadeaukaart kunnen zij zelf nog alle kanten op. Zo speel je met de VVV Cadeaukaart dus altijd op safe. Wil je deze giftcard zakelijk bestellen? Bedrijven bestellen gemakkelijk bij ons op factuur. Verzending is gratis vanaf €250