Nationale Tuinbon

Nationale Tuinbon

  • Te besteden bij ruim 125 tuincentra

  • Aan bloemen, planten, tuinaccessoires en meer!

  • De groenste cadeaukaart van Nederland

  • Online en in de winkels te besteden

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 31 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Een jarige vriend of familielid met groene vingers? Of op zoek naar een cadeau voor iemand met een nieuw huis? Dit zijn slechts één van de vele redenen om een Nationale Tuinbon cadeau te doen. De groenste cadeaukaart van Nederland, waarmee de ontvanger zijn slag slaat in meer dan 125 tuincentra door heel Nederland. Het bestellen van een Nationale Tuinbon gaat heel gemakkelijk en snel in onze webshop. En wij maken het extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. Wil je het cadeau nog iets specialer maken? Voeg dan ook een persoonlijke boodschap toe.

De Nationale Tuinbon blijft tot 3 jaar na uitgifte geldig. En is zowel online als in de fysieke winkels te besteden.

Veelgestelde vragen

Nationale Tuinbon, waar te koop?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig een Nationale Tuinbon bestellen. Je bepaalt via onze webshop zelf het bedrag en kiest vervolgens een leuke verpakking uit. Bovendien maak je het cadeau compleet door een persoonlijke boodschap toe te voegen. Besteld voor 17.00 uur? Dan versturen we jouw cadeaukaart vandaag nog.

Hoe werkt De Nationale Tuinbon?

Je wisselt de Nationale Tuinbon in bij één van de aangesloten tuincentra. Dit kan zowel in hun fysieke winkel als online. Bij online aankopen betaal je met deze cadeaukaart door de cijfercode op de kaart in te voeren als er om een vouchercode wordt gevraagd. Het volledige bedrag dat op de giftcard staat hoeft niet in één keer besteed te worden.

Nationale Tuinbon, waar te besteden?

Vraag je je af waar de Nationale Tuinbon in te leveren is? Dat kan maar liefst bij één van de ruim 125 aangesloten, zelfstandige tuincentra. Deze zitten verspreid door heel Nederland. Kijk snel waar bij jou in de buurt.  

Hoe lang is De Nationale Tuinbon geldig?

De Nationale Tuinbon blijft tot 3 jaar na uitgifte geldig. Binnen die periode is het saldo te besteden bij één van de aangesloten tuincentra.

Hoeveel saldo staat er op mijn Nationale Tuinbon?

Wil je weten hoeveel saldo er op jouw Nationale Tuinbon staat? Je controleert het saldo op de cadeaukaart gemakkelijk via de saldo check op de website van de Nationale Tuinbon.

Nationale Tuinbon: een schot in de roos!

Het uitzoeken van een geschikt cadeau heeft soms nogal wat voeten in de aarde.. Maar zeg nu eens eerlijk, wie wordt er niet blij van wat groen in huis óf tuin? En dan is de Nationale Tuinbon hét perfecte cadeau, want dit is met recht de groenste cadeaukaart van Nederland. De ontvanger kiest zelf een cadeau uit bij één van de ruim 125 aangesloten tuincentra en bij deelnemende vestigingen van GroenRijk, Intratuin, Life & Garden, Ranzijn Tuin en Dier & Tuinland. Dus of je nou een bloempot of een vogelhuisje nodig hebt. Een picknicktafel of een zak grind. Het kan allemaal met deze cadeaukaart. Dus weet je niet goed wat je iemand cadeau moet doen voor zijn verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid? Dan is de Nationale Tuinbon een schot in de roos. 

Nationale Tuinbon kopen bij Cadeaukaart.nl

Bij Cadeaukaart.nl koop je heel gemakkelijk een Nationale Tuinbon. Bedoeld voor als bijdrage voor een leuk plantje of voor een nieuwe tuinset? In beide situaties doe je een Nationale Tuinbon cadeau. In onze webshop bepaal je namelijk zelf het gewenste bedrag tussen €10 en €150. Kies daarnaast een leuke verpakking, voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe en reken af! Als je voor 17:00 uur bestelt, verzenden wij de cadeaukaart dezelfde dag nog. 

Waarom Cadeaukaart.nl?

✔️ Bedrijven bestellen een Nationale Tuinbon op factuur
✔️ Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
✔️ Kies een mooie cadeauverpakking uit
✔️ Voeg een persoonlijke boodschap toe 

Nationale Tuinbon zakelijk bestellen?

De Nationale Tuinbon is ook een ontzettend leuk zakelijk cadeau. Bijvoorbeeld als toevoeging voor het jaarlijkse, groene kerstpakket. Of wat dacht je van een leuk groen bedankje aan zakenrelaties? Wij weten het zeker, dit cadeau gaat in goede aarde vallen! Wil je de Nationale Tuinbon zakelijk bestellen? Bedrijven bestellen deze cadeaukaart gemakkelijk bij ons op factuur.