Secretaressedag

Secretaressedag valt op: donderdag 16 april 2015 in week 16
Cadeaukaart.nl Keuzekaart Donderdag 16 april is het Secretaressedag 2015. Dit is hét moment om jouw secretaresse te laten zien dat je hem of haar waardeert. Cadeaukaart.nl heeft voor jou een lijst met suggesties opgesteld, zodat je zeker weet dat je uiteindelijk een passend Secretaressedag cadeau hebt. Tijdens Secretaressedag 2014 waren deze cadeaus bij secretaresses het meest populair.

1. Bloemencadeaubon
Een bloemetje cadeau geven aan een secretaresse is zeer gebruikelijk op Secretaressedag. Op de dag zelf een boeket bloemen bij de bloemist halen, heeft als nadeel dat de bloemen de hele dag op kantoor in een vaas staan. Je wilt natuurlijk wel dat jouw secretaresse optimaal van het boeket kan genieten, en onder werktijd is de secretaresse toch vooral druk met haar werktaken. Geef dus een Bloemencadeaubon zodat jouw secretaresse op een moment naar keuze zelf een bloemetje kan laten bezorgen. Op die manier kan hij of zij optimaal genieten van jouw Secretaressedag cadeau.

2. Nederlandse Sauna Cadeaubon
Een secretaresse is het gehele jaar druk bezig voor jou. Bij inspanning is het op zijn tijd ook belangrijk om te zorgen voor voldoende ontspanning. Laat jouw secretaresse dus ontspannen met de Nederlandse Sauna Cadeaubon. Je geeft jouw secretaresse dan de mogelijkheid om te genieten van een bezoek aan de sauna en aansluitend een heerlijke massage bij één van de vele aangesloten wellnesslocaties.

3. bol.com cadeaukaart
Met de bol.com cadeaukaart zit je altijd goed. Het assortiment van deze e-tailer wordt telkens uitgebreid, waardoor je jouw secretaresse veel keuzevrijheid geeft. Zo kan de ontvanger van de cadeaukaart bijvoorbeeld kiezen voor een goed boek, een lekker geurtje of mooie tuinmeubels.

4. Wehkamp.nl Cadeaubon
Ook met de Wehkamp.nl Cadeaubon kun je vele kanten op. Zo bevat het assortiment van Wehkamp diverse categorieën met producten, zoals damesmode, mooi & gezond, wonen & slapen en sport & vrije tijd. Ook bij deze cadeaukaart geef je jouw secretaresse enorm veel vrijheid om zelf een geschikt secretaressedag cadeau uit te kiezen.

5. Parfum.nl Cadeaukaart
Een lekker geurtje voor jouw secretaresse? Maar van welke geur houdt jouw secretaresse eigenlijk? Een keuze voor een bepaalde parfum maken, is soms best moeilijk. Met de Parfum.nl Cadeaukaart weet je altijd zeker dat het geurtje bij jouw secretaresse in de smaak valt. De secretaresse kiest namelijk zelf welke parfum hij of zij wilt hebben. Het bestellen van een geur met deze cadeaukaart kan eenvoudig online op Parfum.nl.

6. Jewel Card
Naast parfum is het ook leuk om jouw secretaresse een mooi sieraad cadeau te doen. Alleen is het zo dat smaken verschillen, waardoor het moeilijk kan zijn om een sieraad te vinden dat ook bij jouw secretaresse in de smaak valt. Laat jouw secretaresse zelf een mooi sieraad kiezen met de Jewel Card! Deze is te besteden bij meer dan 100 juweliers door heel Nederland.

Met deze tips moet het toch wel mogelijk zijn om een leuk cadeau voor Secretaressedag 2015 te vinden. Natuurlijk kun je ook altijd het hele assortiment cadeaukaarten bekijken.
tracking pixel