Wonderbox - Ik hou van jou papa

Wonderbox - Ik hou van jou papa

  • Hét cadeau voor je vader!

  • Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Geef jouw vader een betekenisvol (vaderdag)cadeau met Wonderbox - Ik hou van jou papa! Met deze cadeaukaart laat je hem kiezen uit allerlei unieke belevenissen, zoals een heerlijk diner, een sportieve activiteit, een luxe overnachting of een rustgevend wellnessmoment. Waar zijn voorkeur ook naar uitgaat, met dit cadeau maak je hem zeker blij! Bestel 'm nu!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is online te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Ik hou van jou papa te koop?

Met een Wonderbox - Ik hou van jou papa geef je je vader een onvergetelijk cadeau. Bestel deze gemakkelijk op cadeaukaart.nl. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld? Dan word de bestelling op dezelfde dag verzonden in een luxe cadeaubox, dus er is geen extra cadeauverpakking nodig.

Waar is de Wonderbox - Ik hou van jou papa te besteden?

Met de Wonderbox - Liefde voor Papa heeft hij de keuze uit verschillende belevenissen, gevarieerde actieve activiteiten tot ontspannende momenten voor zichzelf. Of het nu gaat om een ​​weekendje weg of een dagje uit, het uitgebreide aanbod heeft voor elk wat wils. Ontdek meer op de officiële Wonderbox-website.

Hoe werkt de Wonderbox - Ik hou van jou papa?

Om je Wonderbox - Ik hou van jou papa te benutten, registreer je cadeaubon op de Wonderbox-website, kies je gewenste belevenis, ontvang je e-ticket per e-mail, reserveer bij de locatie, en toon je e-ticket bij aankomst.

Hoe lang is de Wonderbox - Ik hou van jou papa geldig?

De Wonderbox is 3 jaar en 3 maanden geldig vanaf de uitgiftedatum, waardoor je ruim de tijd hebt om een prachtige belevenis te kiezen.

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Ik hou van jou papa?

De Wonderbox-cadeaukaart is beschikbaar in waarden variërend van €10,- tot €150,-. Wil je je huidige saldo controleren? Activeer je kaart op de Wonderbox-website onder 'Ik heb een wonderbox', log in en bekijk je saldo.