NR1 Werelds dineren

NR1 Werelds dineren

  • Voor een culinaire ontdekkingsreis

  • Landelijk bij meer dan 3250 restaurants te besteden

  • Waaronder meerdere met internationale keuken

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 25,00

Eens eten uit een andere keuken cadeau doen? Met keuze uit allerlei verschillende keukens en restaurants is er altijd een juiste smaak voor de ontvanger bij. Argentijns, Italiaans? Of toch liever Indiaas of Nepalees? Met meer dan 820 internationale keukens door Nederland is er altijd iets dichtbij. Kies voor ‘Werelds Dineren’ en laat de ontvanger genieten van een smakelijke avond. Je kunt deze bestellen via Cadeaukaart.nl.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

NR1 Werelds Dineren

Ben je op zoek naar een leuk geschenk voor iemand die van uit eten gaan houdt? Zoek niet verder! De NR1 Werelds Dineren is het leukste cadeau voor elke culinaire liefhebber! Dat zit namelijk zo: Je geeft met de NR1 Werelds Dineren cadeaukaart iemand anders de mogelijkheid cadeau om ergens heerlijk uitgebreid te gaan dineren, op een locatie naar keuze. Bovendien kan de gelukkige ontvanger van dit super leuke cadeau natuurlijk ook zelf het moment uitkiezen waarop de bon wordt verzilverd: Zo weet je dus zeker dat je geschenk altijd in de smaak zal vallen! Uit eten gaan is een heerlijke belevenis, helemaal als je kunt kiezen voor gerechten uit je favoriete keuken. Gelukkig kan dat nu met de NR1 Werelds Dineren cadeaukaart! Je geeft hiermee iemand anders een onvergetelijke diner ervaring cadeau, en dat is heel simpel!

Of er nu wordt gekozen voor een restaurant met de Japanse, Franse of Griekse keuken, alles is mogelijk en niks is te gek met de NR1 Werelds Dineren cadeaukaart! Met meer dan 3250 aangesloten restaurants verspreid door Nederland, kunnen we bovendien gerust stellen dat er voor iedereen wel een restaurant naar haar of zijn smaak te vinden is om de NR1 Werelds Dineren cadeaukaart te verzilveren. Je kunt de kaart bovendien gewoon hier bestellen op Cadeaukaart.nl. En als je slim bent doe je dat nog voor 17.00 uur, want dan kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen! De NR1 Werelds Dineren cadeaukaart is de leukste culinaire cadeaubon van Nederland!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties