NR1 Tijd voor tapas

NR1 Tijd voor tapas

  • Waan jezelf in het zonnige Spanje

  • Landelijk bij meer dan 3250 restaurants te besteden

  • Waaronder meerdere tapasrestaurants

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Kom in Spaanse sferen met een glaasje sangria en Spaanse hapjes! Deel samen een calamaris, pimientos of een empanadas. Voor deze kleine gerechtjes hoef je niet naar Spanje, maar kies je gewoon een tapasrestaurant in de buurt! Een heerlijk en uniek cadeau om te geven en te krijgen! Bestel nu via Cadeaukaart.nl

Veelgestelde vragen

Wat is NR1Cadeau?

Met de cadeauboxen van NR1Cadeau geef je momenten die lang bijblijven. Of je nu trek hebt in sushi, betoverd wilt worden door theater en musical, wilt genieten van een high tea, of gewoon een dagje weg wilt; NR1 biedt de perfecte beleving.

Wat houdt NR1 Tijd voor tapas in?

'NR1 Tijd voor tapas' is simpelweg het perfecte geschenk voor fijnproevers die willen genieten van heerlijke Spaanse hapjes. Van knapperige albondigas en sappige gambas al ajillo tot pittige patatas bravas en zachte tortilla Española; met deze cadeaubon maak je een culinaire reis door de wereld van tapas. Of je nu kiest voor een tapasbar in het bruisende centrum van Rotterdam of een sfeervol eetcafé in Groningen; het wordt gegarandeerd een smaakvol avontuur.

Waar kan ik NR1 Tijd voor tapas besteden?

Of je nu zin hebt in kroketjes of olijven, met meer dan 3.250 aangesloten restaurants, waaronder verschillende tapasrestaurants, vind je altijd een plekje. Ontdek op de website van NR1Cadeau welke restaurants meedoen.

Hoe lang is de NR1 Tijd voor tapas geldig?

Na aanschaf van 'Tijd voor tapas' heb je twee jaar de tijd om de perfecte tapaservaring te kiezen. Samen kunnen jullie genieten van de rijke smaken en culinaire hoogstandjes die tapasrestaurants in Nederland te bieden hebben.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Tijd voor tapas?

Wil je weten hoeveel tapasavonden je nog tegoed hebt met je 'Tijd voor tapas'? Controleer dan je saldo op de NR1Cadeau website via de saldo checker en ontdek de Spaanse avonturen die nog op je wachten.

NR1 Tijd Voor Tapas

Ben je op zoek naar een dinerbon met een leuk thema? Kies dan voor de NR1 Tijd Voor Tapas cadeaukaart! Hiermee kun je namelijk terecht bij meer dan 3250 restaurants verspreid door heel Nederland waaronder zich talloze tapas restaurants bevinden! Zeker weten dus dat iedereen een geschikte plek zal weten te vinden om deze leuke dinerbon in te wisselen. Of er nu wordt gekozen voor een favoriet Tapas restaurant om de hoek, of juist voor een nieuw Spaans restaurant op een plek die je nog wilt ontdekken: Alles is mogelijk en niks is te gek met de NR1 Tijd Voor Tapas cadeaukaart! Je kunt dit superleuke cadeau bovendien gewoon simpel en snel bestellen hier op de website van cadeaukaart.nl. Als je dat bovendien doet voor 17.00 uur, kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen! Dat heb je dus razendsnel een super leuk geschenk in huis!