NR1 Sushi eten

NR1 Sushi eten

  • Genieten van de heerlijke Japanse keuken

  • Landelijk bij meer dan 3250 restaurants te besteden

  • Waaronder meerdere sushirestaurants

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Op zoek naar een cadeau voor een echte sushi gek? Geef dan 'Sushi eten' cadeau! Die wil niets anders dan ‘Sushi eten’ maar ook mensen die nog niet helemaal verkocht zijn door dit Japanse eten zullen ervan smullen! Dit cadeau is bij verschillende Japanse restaurants door Nederland te besteden. Bij dit cadeau is een avond lang genieten gegarandeerd!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1Cadeau?

Op zoek naar iets om echt te onthouden? Met de cadeauboxen van NR1Cadeau krijg je meer dan zomaar een cadeautje. Of je nu houdt van avontuur, een relaxte saunasessie, of lekker wegdromen met een goed boek; bij NR1 vind je precies wat je zoekt.

Wat houdt NR1 Sushibon in?

Op zoek naar het perfecte cadeau voor elke sushi-fanaat? Met de NR1 Sushibon betreed je een wereld van verse nigiri, sashimi en maki. Geef je geliefden de kans om de kunst van sushi te ervaren in een van de vele gespecialiseerde sushi-restaurants in Nederland. Een avond vol rijst, vis en authentieke Japanse finesse.

Waar kan ik NR1 Sushibon besteden?

Met de 'Sushibon' van NR1Cadeau kan degene die het krijgt kiezen uit veel geweldige sushi-restaurants in Nederland en echt genieten van een authentieke Japanse smaakervaring. Check gewoon de NR1Cadeau website om te zien waar je jouw cadeaukaart kunt gebruiken.

Hoe lang is NR1 Sushibon geldig?

De 'NR1 Sushiboon' blijft maar liefst 2 jaar geldig na aankoop, zodat sushi-liefhebbers alle tijd hebben om het perfecte moment te kiezen voor een authentieke sushi-ervaring in een van de vele gespecialiseerde restaurants.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Sushibon?

Nieuwsgierig naar hoeveel sushi-ervaringen je nog te wachten staan met je 'NR1 Sushiboon'? Ga naar de NR1Cadeau website en check je saldo om te zien wat je resterende tegoed is.