NR1 Sterren Restaurants

NR1 Sterren Restaurants

  • Keuze uit 3250+ restaurants, waaronder meerdere sterrenrestaurants

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een echte fijnproever? Met ‘Sterren Restaurants’ geef je een altijd een unieke belevenis. Dit cadeau is te besteden bij meerdere restaurants met een Michelinster, maar ook bij 3250 andere restaurants in Nederland. Geef een avond cadeau waarbij de ontvanger kan genieten van gerechten waar een verhaal achter zit en laat ze nieuwe smaken ontdekken.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1Cadeau?

Op zoek naar iets om echt te onthouden? Met de cadeauboxen van NR1Cadeau haal je meer in huis dan alleen een cadeautje. Een dag vol avontuur, lekker ontspannen in de sauna, of je verdiepen in een boeiend boek - wat je ook maar wilt, NR1 heeft het voor je.

Wat houdt NR1 Sterren restaurants in?

Op zoek naar een cadeau dat echt verwennerij biedt? Met NR1 Sterrenrestaurants geef je een culinaire ervaring op topniveau cadeau. Laat je geliefden genieten van een avond vol heerlijke maaltijden in een van de vele geweldige sterrenrestaurants die Nederland te bieden heeft. Een diner om nooit te vergeten!

Waar kan ik NR1 Sterren restaurants besteden?

Met de 'Sterrenrestaurants' van NR1Cadeau kan de gelukkige ontvanger kiezen uit heel wat toprestaurants in Nederland en genieten van een onvergetelijk culinair avontuur. Op de NR1Cadeau website vind je een lijst met de meest culinaire restaurants die deze cadeaukaart accepteren.

Hoe lang is NR1 Sterren restaurants geldig?

De 'NR1 Sterrenrestaurants' cadeaukaart blijft twee jaar geldig na aankoop, waardoor culinaire liefhebbers de kans krijgen om het perfecte moment te kiezen voor een buitengewoon diner in een van de vele eersteklas restaurants.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Sterren restaurants?

Nieuwsgierig naar hoeveel culinaire avonturen er nog voor je in het verschiet liggen met je 'NR1 Sterrenrestaurants' cadeaukaart? Ga naar de NR1Cadeau website en gebruik de saldo checker om je resterende tegoed te bekijken.

NR1 Sterren Restaurants

Wil je iemand een diner cadeau doen om nooit meer te vergeten? Kies dan voor de NR1 Sterrenrestaurants cadeaukaart! Hiermee kan de gelukkige ontvanger van dit cadeau namelijk terecht bij meer dan 3250 restaurants verspreid door heel Nederland, waaronder zich maar meerdere verschillende sterrenzaken bevinden! Met de NR1 Sterrenrestaurants geef je dus een cadeaukaart op niveau! Je geeft met de NR1 Sterrenrestaurants cadeaukaart iemand echt een onvergetelijke culinaire ervaring cadeau, op een wel heel bijzondere manier! Uit eten gaan is een favoriete bezigheid van vele Nederlanders. Het is natuurlijk heerlijk om te genieten van gerechten bereid door je favoriete restaurant, onder het genot van een heerlijk drankje. Nog leuker is het natuurlijk wanneer je met je dinerbon terecht kunt bij een sterrenrestaurant, voor een onvergetelijk culinaire ervaring. Dat kan nu met de NR1 Sterrenrestaurants cadeaukaart!

 

Zoek je een geschenk voor iemand die echt een culinaire fijnproever is? Zo iemand die geen genoeg kan krijgen van koken en de heerlijkste restaurants bezoeken? Dan is de NR1 Sterrenrestaurants zeker een goed idee! Hiermee geef je namelijk zo iemand de mogelijkheid cadeau om zelf een restaurant op top-niveau uit te zoeken om te bezoeken, op een moment dat het schikt! Zo weet je als gever dus altijd zeker dat je goed zit! Je kunt de NR1 Sterrenrestaurants cadeaukaart gewoon hier bestellen op de website. Dat kan heel makkelijk en bovendien snel, want als je dat doet voor 17.00 uur, versturen wij de kaart nog dezelfde dag! Dan heb je dus razendsnel een geweldig geschenk in huis! De NR1 Sterrenrestaurants is dus de leukste dinerbon van Nederland voor iedereen die houdt van eten op topniveau!

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties