NR1 Sterren Restaurants

NR1 Sterren Restaurants

  pdp featured block

  Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

  keuze cadeaukaart

  !

  Hoeveel wil je erop zetten?

  Digitaal of per post?

  Kosten

  Op zoek naar het perfecte cadeau voor een echte fijnproever? Met ‘Sterren Restaurants’ geeft u een altijd een unieke belevenis. Dit cadeau is te besteden bij 18 restaurants met een Michelinster, maar ook bij 2900 andere restaurants in Nederland. Geef een avond cadeau waarbij de ontvanger kan genieten van gerechten waar een verhaal achter zit en laat ze nieuwe smaken ontdekken.

  NR1 Sterren Restaurants

  Wilt u iemand een diner cadeau doen om nooit meer te vergeten? Kies dan voor de Nr1 Sterrenrestaurants cadeaukaart! Hiermee kan de gelukkige ontvanger van dit cadeau namelijk terecht bij meer dan 2900 restaurants verspreid door heel Nederland, waaronder zich maar liefst minimaal 18 verschillende sterrenzaken bevinden! Met de Nr1 Sterrenrestaurants geeft u dus een cadeaukaart op niveau! U geeft met de Nr1 Sterrenrestaurants cadeaukaart iemand echt een onvergetelijke culinaire ervaring cadeau, op een wel heel bijzondere manier! Uit eten gaan is een favoriete bezigheid van vele Nederlanders. Het is natuurlijk heerlijk om te genieten van gerechten bereid door uw favoriete restaurant, onder het genot van een heerlijk drankje. Nog leuker is het natuurlijk wanneer u met uw dinerbon terecht kunt bij een sterrenrestaurant, voor een onvergetelijk culinaire ervaring. Dat kan nu met de Nr1 Sterrenrestaurants cadeaukaart!

   

  Zoekt u een geschenk voor iemand die echt een culinaire fijnproever is? Zo iemand die geen genoeg kan krijgen van koken en de heerlijkste restaurants bezoeken? Dan is de Nr1 Sterrenrestaurants zeker een goed idee! Hiermee geeft u namelijk zo iemand de mogelijkheid cadeau om zelf een restaurant op top-niveau uit te zoeken om te bezoeken, op een moment dat het schikt! Zo weet u als gever dus altijd zeker dat u goed zit! U kunt de Nr1 Sterrenrestaurants cadeaukaart gewoon hier bestellen op de website. Dat kan heel makkelijk en bovendien snel, want als u dat doet voor 17.00, versturen wij de kaart nog dezelfde dag! Dan heeft u dus razendsnel een geweldig geschenk in huis! De Nr1 Sterrenrestaurants is dus de leukste dinerbon van Nederland voor iedereen die houdt van eten op topniveau!

   

  Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties