NR1 Lekker wijntje

NR1 Lekker wijntje

  • Keuze uit 400+ wijnen

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden

  • Bedrijven bestellen gemakkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Kosten

Een lekkere wijn cadeau doen blijft lastig. Vanaf nu niet meer! Smaak is persoonlijk en waar de één liever een merlot open trekt, kiest de ander liever voor een sauvignon blanc. Geef nooit meer het verkeerde cadeau en laat de ontvanger zelf zijn of haar fles wijn kiezen. Geef ‘Lekker wijntje’ cadeau en laat je geschenk perfect in zijn of haar smaak vallen. 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave en is online te besteden bij de aangesloten webshops.

NR1 Lekker wijntje

Wil je iemand een lekkere wijn cadeau doen, maar kun je niet kiezen? Dan is de NR1 Lekker wijntje de perfecte oplossing! Hiermee geef je namelijk iemand anders de mogelijkheid cadeau om zelf een heerlijke wijn uit te kiezen uit 3 verschillende webshops met in totaal meer dan 400 verschillende wijnen! Zeker weten dus dat iedereen wel iets lekkers moeten kunnen vinden tussen al deze wijnen! Een wijn cadeau krijgen van iemand is natuurlijk super leuk, behalve als je bijvoorbeeld een fles rode wijn krijgt terwijl je daar eigenlijk helemaal niet van houdt en liever een fles witte wijn had gekregen! Dat zou natuurlijk zonde zijn, en om zulke ongemakkelijkheden te voorkomen kun je het beste kiezen voor de NR1 Lekker wijntje cadeaukaart, daarmee zit je zeker weten goed!

 

De NR1 Lekker wijntje cadeaukaart is bovendien ook uitermate geschikt als geschenk voor echte wijnkenners, en wijnliefhebbers. Je weet wel van die mensen die niet kunnen stoppen met praten over de heerlijkste wijnen die ze hebben gedronken. Voor zulke experts is het best ‘tricky’ om zelf een wijn uit te kiezen: Je wilt natuurlijk wel een goede beurt maken!

Gelukkig kun je de kaart snel en simpel bestellen hier op de website van cadeaukaart.nl. Als je dat bovendien doet voor 17.00 uur, kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen en dan heb je dus razendsnel een top cadeau in huis!

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop