NR1 Lekker wijntje

NR1 Lekker wijntje

  • Keuze uit 400+ wijnen

  • Verpakt in een gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na aankoop

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Een lekkere wijn cadeau doen blijft lastig. Vanaf nu niet meer! Smaak is persoonlijk en waar de één liever een merlot open trekt, kiest de ander liever voor een sauvignon blanc. Geef nooit meer het verkeerde cadeau en laat de ontvanger zelf zijn of haar fles wijn kiezen. Geef ‘Lekker wijntje’ cadeau en laat je geschenk perfect in zijn of haar smaak vallen. 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave en is online te besteden bij de aangesloten webshops.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

Op zoek naar een geschenk dat gegarandeerd indruk maakt? Met NR1Cadeau zit u altijd goed. Of u nu denkt aan een dag vol avontuur, een ontspannen dagje sauna of een meeslepend boek voor een avondje ontspanning; onze cadeauboxen creëren onvergetelijke momenten.

Wat houdt NR1 Lekker wijntje in?

Het is lastig om te bepalen welke wijn iemand lekker vindt. Daarom is de NR1 Lekker wijntje perfect om te geven. De ontvanger kan daardoor zelf een goede wijn uitkiezen bij een van de 3 webshops!

Waar kan ik NR1 Lekker wijntje besteden?

Met de NR1 Lekker wijntje cadeaukaart kan de ontvanger terecht bij verschillende webshops, waar hij of zij kan kiezen uit meer dan 400 topwijnen. Bovendien worden deze wijnen heel gemakkelijk thuisbezorgd!

Hoe lang is NR1 Lekker wijntje geldig?

De 'NR1 Lekker wijntje' is tot wel 2 jaar na aankoop geldig. Dit geeft de ontvanger ruimschoots de gelegenheid om zorgvuldig een wijntje uit te kiezen bij de verschillende (web)winkels, op het perfecte moment naar keuze.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Lekker wijntje?

Om te controleren welk saldo er nog op je 'NR1 Lekker wijntje' cadeaukaart staat, hoef je alleen maar de NR1 Cadeau website te bezoeken en gebruik te maken van de saldo checker.

NR1 Lekker wijntje

Wil je iemand een lekkere wijn cadeau doen, maar kun je niet kiezen? Dan is de NR1 Lekker wijntje de perfecte oplossing! Hiermee geef je namelijk iemand anders de mogelijkheid cadeau om zelf een heerlijke wijn uit te kiezen uit 3 verschillende webshops met in totaal meer dan 400 verschillende wijnen! Zeker weten dus dat iedereen wel iets lekkers moeten kunnen vinden tussen al deze wijnen! Een wijn cadeau krijgen van iemand is natuurlijk super leuk, behalve als je bijvoorbeeld een fles rode wijn krijgt terwijl je daar eigenlijk helemaal niet van houdt en liever een fles witte wijn had gekregen! Dat zou natuurlijk zonde zijn, en om zulke ongemakkelijkheden te voorkomen kun je het beste kiezen voor de NR1 Lekker wijntje cadeaukaart, daarmee zit je zeker weten goed!

 

De NR1 Lekker wijntje cadeaukaart is bovendien ook uitermate geschikt als geschenk voor echte wijnkenners, en wijnliefhebbers. Je weet wel van die mensen die niet kunnen stoppen met praten over de heerlijkste wijnen die ze hebben gedronken. Voor zulke experts is het best ‘tricky’ om zelf een wijn uit te kiezen: Je wilt natuurlijk wel een goede beurt maken!

Gelukkig kun je de kaart snel en simpel bestellen hier op de website van cadeaukaart.nl. Als je dat bovendien doet voor 17.00 uur, kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen en dan heb je dus razendsnel een top cadeau in huis!

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop