Lekkerwijntje

NR1 Lekker wijntje

  pdp featured block

  Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

  keuze cadeaukaart

  !

  Hoeveel wil je erop zetten?

  Digitaal of per post?

  Kosten

  Een lekkere wijn cadeau doen blijft lastig. Vanaf nu niet meer! Smaak is persoonlijk en waar de één liever een merlot open trekt, kiest de ander liever voor een sauvignon blanc. Geef nooit meer het verkeerde cadeau en laat de ontvanger zelf zijn of haar fles wijn kiezen. Geef ‘Lekker wijntje’ cadeau en laat uw geschenk perfect in zijn of haar smaak vallen. 

  NR1 Lekker wijntje

  Wilt u iemand een lekkere wijn cadeau doen, maar kunt u niet kiezen? Dan is de Nr 1 Lekker wijntje de perfecte oplossing! Hiermee geeft u namelijk iemand anders de mogelijkheid cadeau om zelf een heerlijke wijn uit te kiezen uit 3 verschillende webshops met in totaal meer dan 400 verschillende wijnen! Zeker weten dus dat iedereen wel iets lekkers moeten kunnen vinden tussen al deze wijnen! Een wijn cadeau krijgen van iemand is natuurlijk super leuk, behalve als u bijvoorbeeld een fles rode wijn krijgt terwijl u daar eigenlijk helemaal niet van houdt en liever een fles witte wijn had gekregen! Dat zou natuurlijk zonde zijn, en om zulke ongemakkelijkheden te voorkomen kunt u het beste kiezen voor de Nr1 Lekker wijntje cadeaukaart, daarmee zit u zeker weten goed!

   

  De Nr1 Lekker wijntje cadeaukaart is bovendien ook uitermate geschikt als geschenk voor echte wijnkenners, en wijnliefhebbers. U weet wel van die mensen die niet kunnen stoppen met praten over de heerlijkste wijnen die ze hebben gedronken. Voor zulke experts is het best ‘tricky’ om zelf een wijn uit te kiezen: U wilt natuurlijk wel een goede beurt maken!

  Gelukkig kunt u de kaart snel en simpel bestellen hier op de website van cadeaukaart.nl. Als u dat bovendien doet voor 17.00, kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen en dan heeft u dus razendsnel een top cadeau in huis!

   

  Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop