NR1 Lekker borrelen in de buurt

NR1 Lekker borrelen in de buurt

  • Voor een hapje en drankje

  • Landelijk bij meer dan 3250 restaurants te besteden

  • Geldig tot 2 jaar na aankoop

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Op vrijdagmiddag gezellig borrelen met je vrienden, familie of collega’s om het weekend te vieren? Een lekker drankje en een borrelhap zijn de perfecte ingrediënten om gezellig bij te praten of iets feestelijks te vieren. De ontvanger bepaalt zelf waar en wanneer de borrel plaats vindt en met keuze uit meer dan 3250 restaurants is er altijd iets in de buurt. Bestel snel ‘Lekker borrelen in de buurt’ en geef een topcadeau!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1Cadeau?

Bij NR1Cadeau bent u aan het juiste adres voor een memorabel geschenk. Of het nu gaat om een avontuurlijke dag, een ontspannend dagje sauna of een boeiend boek voor een avond thuis, onze cadeauboxen creëren blijvende herinneringen.

Wat houdt NR1 Lekker borrelen in de buurt in?

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt deze cadeaukaart de mogelijkheid om gezellig te borrelen in de buurt. Met 'Lekker borrelen in de buurt' kan de ontvanger na een lange dag heerlijk ontspannen met een hapje en een drankje.

Waar kan ik NR1 Lekker borrelen in de buurt besteden?

De 'NR1 Lekker borrelen in de buurt' is geldig bij meer dan 3.250 restaurants verspreid over het hele land, waaronder diverse restaurants met een uitgebreide borrelkaart. Hierdoor is er altijd wel een geschikt restaurant in jouw buurt te vinden. Bezoek de website van NR1Cadeau voor een volledig overzicht van de deelnemende restaurants.

Hoe lang is NR1 Lekker borrelen in de buurt geldig?

De 'NR1 Lekker borrelen in de buurt' blijft maar liefst 2 jaar geldig na aankoop. Hierdoor heeft de ontvanger ruim de tijd om het perfecte moment te kiezen voor een gezellige borrel bij een van de vele horecagelegenheden in Nederland.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Lekker borrelen in de buurt?

Als je wilt weten hoeveel tegoed er nog op je 'NR1 Lekker borrelen in de buurt' staat, ga dan naar de website van NR1 Cadeau en controleer het met behulp van de saldo checker.

Nr1 Lekker Borrelen in de Buurt

Borrelen is een favoriete bezigheid van veel mensen. Heerlijk de dag doornemen, met een lekker drankje en een klein hapje of een snack. Het kan zo’n heerlijke afsluiter zijn van een lange werkdag, en tegelijkertijd het begin van een gezellige avond. Met de NR1 Lekker Borrelen in de Buurt kun je nu iemand deze leuke en onvergetelijke ervaring cadeau doen! En dat kan ook nog eens super simpel en snel, gewoon hier op de website van cadeaukaart.nl. Het werkt als volgt: Je bestelt de NR1 Lekker Borrelen in de Buurt cadeaubon op de website van cadeaukaart.nl en vervolgens maakt je bijvoorbeeld je geliefde, een bevriend stel, of moeder blij met dit verrassende cadeau.