Mediterraans dineren

NR1 Heerlijk Mediterraans dineren

  • Leer de Mediterrane keuken kennen!

  • Te besteden bij wel 3250+ restaurants

  • Geldig tot 2 jaar na aankoop

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Wie houdt er nou niet van de Spaanse, Franse, Portugese of Italiaanse keuken? Met dit cadeau laat je de ontvanger genieten van een heerlijk diner uit de Mediteraanse keuken. Met restaurants verspreid over heel Nederland heeft de ontvanger genoeg te kiezen in de buurt. Kies zelf de waarde en geef een heerlijke avond cadeau!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1Cadeau?

Op zoek naar een memorabel geschenk? Bij NR1Cadeau ontdek je unieke cadeauboxen voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een avontuurlijke dag, een ontspannen uitje naar de sauna, of een boeiend boek voor een gezellige avond thuis, met deze boxen bezorg je de ontvanger een ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Wat houdt NR1 Heerlijk Mediterraans dineren in?

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een liefhebber van de mediterrane keuken? Dan is 'NR1 Heerlijk Mediterraans Dineren' precies wat je nodig hebt. Hiermee kunt u de ontvanger verwennen met een smaakvolle avond in verschillende toprestaurants in Nederland, waar de zonnige smaken en aroma's van het Middellandse Zeegebied centraal staan.

Waar kan ik NR1 Heerlijk Mediterraans dineren besteden?

De aangesloten restaurants bevinden zich verspreid over heel Nederland, dus er is altijd wel een geschikte optie bij jou in de buurt! Met meer dan 3.250 restaurants waar de kaart te besteden is, biedt 'NR1 Heerlijk Mediterraans Dineren' een uitgebreide keuze. Bezoek de website van NR1Cadeau om te zien welke restaurants meedoen.

Hoe lang is NR1 Heerlijk Mediterraans dineren geldig?

De 'NR1 Heerlijk Mediterraans Dineren' cadeaukaart blijft maar liefst 2 jaar na aankoop geldig. Dit geeft de ontvanger ruimschoots de tijd om de ideale gelegenheid te kiezen voor een smaakvol avondje uit in een van de vele mediterrane restaurants in Nederland.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Heerlijk Mediterraans dineren?

Om te controleren hoeveel tegoed je nog hebt op je 'NR1 Heerlijk Mediterraans dineren' cadeaukaart, kun je de saldo checker op de NR1 Cadeau website raadplegen.

NR1 Heerlijk Mediterraans dineren

Ben je op zoek naar een leuk geschenk voor iemand dat zeker weten in de smaak zal vallen? Kies dan voor een leuke dinerbon met een thema! Iedereen houdt namelijk van uit eten gaan, dus dan weet je zeker dat je goed zit! De NR1 Heerlijk Mediterraans Dineren is bovendien te verzilveren bij meer dan 3250 verschillende restaurants verspreid door heel Nederland, dus je weet zeker dat iedereen wel iets leuks zal weten te kunnen vinden!

 

Het is soms best lastig kiezen tussen alle cadeau mogelijkheden. Gelukkig weet je dat je met een dinerbon altijd de juiste keuze maakt. Uit eten gaan is namelijk de favoriete bezigheid van vele Nederlanders. Het kan heerlijk zijn om even een keer niet zelf te hoeven koken en te genieten van al het lekkers dat je wordt voorgeschoteld door het keuken en bedieningspersoneel. Bovendien is uit eten gaan ook vaak het ideale moment om even lekker bij te praten met je tafelgenoot, en echt tijd voor elkaar vrij te maken. De NR1 Heerlijk Mediterraans Dineren is bovendien één van de leukste thema dinerbonnen van Nederland, want  onder de 3250 aangesloten restaurants bevinden zich talloze restaurants met de Mediterrane keuken als specialiteit, zodat elke liefhebber van deze keuken met deze dinerbon uit de voeten kan. Je kunt de NR1 Heerlijk Mediterraans Dineren gewoon simpel en snel hier bestellen op de website van cadeaukaart.nl. Als je dat bovendien doet voor 17.00 uur, versturen wij hem nog dezelfde dag!

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties