Mediterraans dineren

NR1 Heerlijk Mediterraans dineren

  • Maak kennis met wereldberoemde keukens

  • Landelijk bij meer dan 3250 restaurants te besteden

  • Waaronder meerdere Mediterrane restaurants

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 25,00

Wie houdt er nou niet van de Spaanse, Franse, Portugese of Italiaanse keuken? Met dit cadeau laat je de ontvanger genieten van een heerlijk diner uit de Mediteraanse keuken. Met restaurants verspreid over heel Nederland heeft de ontvanger genoeg te kiezen in de buurt. Kies zelf de waarde en geef een heerlijke avond cadeau!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

NR1 Heerlijk Mediterraans dineren

Ben je op zoek naar een leuk geschenk voor iemand dat zeker weten in de smaak zal vallen? Kies dan voor een leuke dinerbon met een thema! Iedereen houdt namelijk van uit eten gaan, dus dan weet je zeker dat je goed zit! De NR1 Heerlijk Mediterraans Dineren is bovendien te verzilveren bij meer dan 3250 verschillende restaurants verspreid door heel Nederland, dus je weet zeker dat iedereen wel iets leuks zal weten te kunnen vinden!

 

Het is soms best lastig kiezen tussen alle cadeau mogelijkheden. Gelukkig weet je dat je met een dinerbon altijd de juiste keuze maakt. Uit eten gaan is namelijk de favoriete bezigheid van vele Nederlanders. Het kan heerlijk zijn om even een keer niet zelf te hoeven koken en te genieten van al het lekkers dat je wordt voorgeschoteld door het keuken en bedieningspersoneel. Bovendien is uit eten gaan ook vaak het ideale moment om even lekker bij te praten met je tafelgenoot, en echt tijd voor elkaar vrij te maken. De NR1 Heerlijk Mediterraans Dineren is bovendien één van de leukste thema dinerbonnen van Nederland, want  onder de 3250 aangesloten restaurants bevinden zich talloze restaurants met de Mediterrane keuken als specialiteit, zodat elke liefhebber van deze keuken met deze dinerbon uit de voeten kan. Je kunt de NR1 Heerlijk Mediterraans Dineren gewoon simpel en snel hier bestellen op de website van cadeaukaart.nl. Als je dat bovendien doet voor 17.00 uur, versturen wij hem nog dezelfde dag!

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties