Bedankt Keuze Cadeaukaart

Bedankt Keuze Cadeaukaart

  • Te besteden aan 200+ cadeaubonnen en goede doelen

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

De leuke Bedankt Keuze Cadeaukaart komt in iedere situatie van pas! Wil je een vriend bedanken die je uit de brand heeft geholpen? Of een collega die afscheid neemt? De Keuze Cadeaukaart is te besteden aan meer dan 200 cadeaubonnen en goede doelen. Onder andere de Wehkamp Cadeaukaart, FonQ Giftcard, Nationale Bioscoopbon, Zalando Cadeaubon, Diner Cadeau en de Douglas doen mee. Dit geeft de ontvanger ontzettend veel vrijheid om een cadeau te kiezen die precies bij hem/haar past! Bovendien kies je als gever zelf een waarde tussen €10 en €500. Wil je ook iemand verrassen met het ideale bedankje? Geef dan de Bedankt Keuze Cadeaukaart met persoonlijke boodschap.

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na aankoop.
Vanaf het moment van inwisseling (de keuze uit een van de 200+ cadeaubonnen), gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaubon. 

Bedankt Keuze Cadeaukaart

Wil je een keer iemand bedanken voor iets, met een leuk en verrassend geschenk? Kies dan voor de Bedankt Keuze Cadeaukaart! Hiermee geeft namelijk iemand een echt onvergetelijk cadeau. Dat zit zo: Met de Bedankt Keuze Cadeaukaart geef je iemand anders de mogelijkheid cadeau om zelf een leuke cadeaukaart uit te kiezen in de webshop van cadeaukaart.nl. Een cadeaukaart voor een cadeaukaart dus! Of eigenlijk een cadeaukaart waarmee kan worden gekozen uit meer dan 200 verschillende cadeaukaarten. Er kan ondermeer worden gekozen uit cadeaubonnen voor bijvoorbeeld de HEMA, Wehkamp, maar ook voor zogenaamde belevenisbonnen. Deze leuke cadeaukaarten kunnen worden ingewisseld voor leuke en unieke uitjes, zoals bijvoorbeeld een heerlijk ontspannen dagje in de sauna, of een uitstapje met het hele gezin naar een pretpark! De Bedankt Keuze Cadeaukaart is de leukste manier om iemand te bedanken!

Je kunt de Bedankt Keuze Cadeaukaart eenvoudig en snel bestellen hier op de website. Als je dat doet voor 17.00 uur op een werkdag, kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen. Zo heb je dus razendsnel een top cadeau in huis, wat zeker weten nog een keer van pas gaat komen! Als je dus iemand wilt bedanken voor bijvoorbeeld hulp. of steun: kies dan voor de Bedankt Keuze Cadeaukaart! Omdat de ontvanger van dit leuke geschenk nog zoveel kanten op kan met deze cadeaukaart is het misschien wel een van handigste cadeaukaarten van Nederland! 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop.