Lang leve de Cadeaubon

Er is er één jarig: tijd voor een feestje! Zodra je de uitnodiging ontvangt - of gewoon uit jezelf besluit om langs te gaan - kun je natuurlijk niet met lege handen arriveren. Dat betekent winkel in en winkel uit, twijfelen over je keuze want “heeft hij of zij het cadeau al?” en maar hopen dat je op het eind van de dag iets origineels hebt gevonden.

Nadat je een leuke avond hebt gehad en je cadeau hopelijk in de smaak is gevallen, kun je weer opgelucht ademhalen. Maar… je hebt natuurlijk meerdere verjaardagen per jaar, soms zelfs per maand. Hartstikke gezellig al die feestjes! Helaas betekent dit ook dat je wéér op pad moet om cadeaus te kopen. Heb jij dan nog zin om winkels af te struinen? Heb je überhaupt nog inspiratie?

Vergeet een vermoeiende dag shoppen! Vanuit je luie stoel bestel je eenvoudig een cadeaubon op Cadeaukaart.nl. Met ons grote assortiment willen wij het je zo gemakkelijk mogelijk maken om een perfect verjaardagscadeau te vinden. We hebben zelfs een speciale verjaardagscategorie met de populairste cadeaubonnen voor hem en haar.

Wat moet je haar geven voor haar verjaardag?

Wij hebben eens een rondje gemaakt bij ons op het kantoor en alle vrouwen die ene belangrijke vraag gesteld: wat krijg jij graag voor je verjaardag? Over één ding zijn we het eens, hoe persoonlijker, hoe beter. Dit is goed om te onthouden, maar houdt er ook rekening me dat vrouwen over het algemeen kieskeuriger zijn over de verjaardagscadeaus die ze ontvangen. Gelukkig laten ze daarom eventuele cadeauwensen vaak doorschemeren. Bezit jij niet over de gave tot het opvangen van hints? Het is een cliché, maar je zit vrijwel altijd goed met chocolade, kleding, make-up en parfum.

Wat moet je hem geven voor zijn verjaardag?

Een geschikt cadeau vinden voor een man kan nogal lastig zijn, toch dames? Lees je dit stuk als man, dan denk je hier waarschijnlijk anders over. Voor vrouwen blijkt het nogal eens een uitdaging te zijn. Extra hulp kan dus geen kwaad! Als je de man - aan wie je een cadeau wilt geven - goed kent, denk dan eens goed na over zijn hobby's en interesses en zoek er een cadeaubon bij. Het belangrijkste is dat een verjaardagscadeau bij iemand past, dat je er tijd en aandacht in hebt gestoken. Wil je echt wat suggesties en geen simpele tip? De mannen op ons kantoor zijn sportliefhebbers, houden van muziek en elektronica. Om je toch een paar ideeën te geven.

Een cadeaubon is voor iedereen

Als we zeggen dat een cadeaubon voor iedereen is, dan bedoelen we ook iedereen - van jong tot oud! Voorkom verjaardagscadeau stress en zet simpelweg je computer aan. Plaats je bestelling voor 16:00 ‘s middags en je hebt de cadeaubon(nen) de volgende dag in huis. Wist je trouwens dat we ook geschenkverpakkingen hebben? Mocht je hiervoor kiezen, dan komt je bestelling komt al verpakt bij je binnen én je kunt er zelf nog een persoonlijk boodschap bij schrijven. Lang leve de cadeaubon!
tracking pixel